A Pireneusokban korcsolyázni egészen egyedi élmény

Bizonyítékunk is van erre, egy rövid, de látványos videó formájában.

"Nálunk, Spanyolországban nincs túl sok jég, de azért felmehetünk a Pireneusokba, ahol fantasztikus a táj, és rengeteg az apró tavacska" – írja az alábbi videót készítő Guillermo Acín, mi pedig tudjuk, mire gondol, miután elmerengtünk már kicsit Las Palmas csodáin.

A kis tavak neve pedig Ibón. Ez szép, de ettől még nem könnyű koris terepet találni, mert ritkán van annyira hideg, hogy masszívan befagyjon egy Ibón, ha meg mégis, gyakran hó borítja a jeget. Ezért értékelhetjük Guillermo barátunk kitartását, aki az Aragóniai Pireneusokban rátalált az Ibón de Planra, és még az igen rövid nappal sem tántorította el. A siker érdekében több nyáron át járta a hegyeket, így talált rá erre a helyszínre – de senkinek sem javasolja, hogy egy ilyen tavon kezdjen korizni tanulni, vagy terepismeret híján vágjon bele a kalandba.

pireneusok | spanyolország | korcsolya | video | tél

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom