Close
A Pireneusokban korcsolyázni egészen egyedi élmény

A Pireneusokban korcsolyázni egészen egyedi élmény

Bizonyítékunk is van erre, egy rövid, de látványos videó formájában.

„Nálunk, Spanyolországban nincs túl sok jég, de azért felmehetünk a Pireneusokba, ahol fantasztikus a táj, és rengeteg az apró tavacska” – írja az alábbi videót készítő Guillermo Acín, mi pedig tudjuk, mire gondol, miután elmerengtünk már kicsit Las Palmas csodáin.

A kis tavak neve pedig Ibón. Ez szép, de ettől még nem könnyű koris terepet találni, mert ritkán van annyira hideg, hogy masszívan befagyjon egy Ibón, ha meg mégis, gyakran hó borítja a jeget. Ezért értékelhetjük Guillermo barátunk kitartását, aki az Aragóniai Pireneusokban rátalált az Ibón de Planra, és még az igen rövid nappal sem tántorította el. A siker érdekében több nyáron át járta a hegyeket, így talált rá erre a helyszínre – de senkinek sem javasolja, hogy egy ilyen tavon kezdjen korizni tanulni, vagy terepismeret híján vágjon bele a kalandba.

video | korcsolya | tél | spanyolország | korcsolyázás

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom