Close
A Pireneusokban korcsolyázni egészen egyedi élmény

A Pireneusokban korcsolyázni egészen egyedi élmény

Bizonyítékunk is van erre, egy rövid, de látványos videó formájában.

“Nálunk, Spanyolországban nincs túl sok jég, de azért felmehetünk a Pireneusokba, ahol fantasztikus a táj, és rengeteg az apró tavacska” – írja az alábbi videót készítő Guillermo Acín, mi pedig tudjuk, mire gondol, miután elmerengtünk már kicsit Las Palmas csodáin.

A kis tavak neve pedig Ibón. Ez szép, de ettől még nem könnyű koris terepet találni, mert ritkán van annyira hideg, hogy masszívan befagyjon egy Ibón, ha meg mégis, gyakran hó borítja a jeget. Ezért értékelhetjük Guillermo barátunk kitartását, aki az Aragóniai Pireneusokban rátalált az Ibón de Planra, és még az igen rövid nappal sem tántorította el. A siker érdekében több nyáron át járta a hegyeket, így talált rá erre a helyszínre – de senkinek sem javasolja, hogy egy ilyen tavon kezdjen korizni tanulni, vagy terepismeret híján vágjon bele a kalandba.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom