Close
A Pireneusokban korcsolyázni egészen egyedi élmény

A Pireneusokban korcsolyázni egészen egyedi élmény

Bizonyítékunk is van erre, egy rövid, de látványos videó formájában.

“Nálunk, Spanyolországban nincs túl sok jég, de azért felmehetünk a Pireneusokba, ahol fantasztikus a táj, és rengeteg az apró tavacska” – írja az alábbi videót készítő Guillermo Acín, mi pedig tudjuk, mire gondol, miután elmerengtünk már kicsit Las Palmas csodáin.

A kis tavak neve pedig Ibón. Ez szép, de ettől még nem könnyű koris terepet találni, mert ritkán van annyira hideg, hogy masszívan befagyjon egy Ibón, ha meg mégis, gyakran hó borítja a jeget. Ezért értékelhetjük Guillermo barátunk kitartását, aki az Aragóniai Pireneusokban rátalált az Ibón de Planra, és még az igen rövid nappal sem tántorította el. A siker érdekében több nyáron át járta a hegyeket, így talált rá erre a helyszínre – de senkinek sem javasolja, hogy egy ilyen tavon kezdjen korizni tanulni, vagy terepismeret híján vágjon bele a kalandba.

pireneusok | video | spanyolország | tél | korcsolyázás

FOLYTASD EZZEL

Így ébred fel álmából a világ egyik legszegényebb országa

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram