Close
Kreatív kavalkádba pakolták össze New York színeit

Kreatív kavalkádba pakolták össze New York színeit

A Color Factory az elmúlt évek legkedvesebb, legötletesebb művészeti projektje. És persze a legszínesebb is.

Tavaly augusztus San Franciscóban debütált a projekt. Helyi művészek, dizájnerek, grafikusok, filmesek fogtak össze, hogy eredeti koncepcióval rendelkező tárlat formájában egybefogják a város színeit. Idán augusztustól a Color Factory, vagyis a Színgyár New Yorkba költözött, hogy helyi kreatívokkal együtt színeken át mutassák be a nagyváros lelkét. Nagyon eredeti, nagyon friss nagyon színes. Több infó a kiállításról itt.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom