Close
Ez az a kínai vidék, ami művészek generációt ihlette meg

Ez az a kínai vidék, ami művészek generációt ihlette meg

Nem véletlenül került fel az egyik bankjegyre is.

Amióta Barabás Heni modell a Roadster virtuális hasábjain elmesélte, milyen is közelről a Kuljlin megyében található Jangsuo és a Li-folyó, azóta szerepel a bakancslistánkon. Most ismét előkaptunk ezt a bizonyos listát, és vastag filccel is átrajzoltuk ezt a tételt, ugyanis nyugodtan mellé lehet tenni a legerősebb jelzőket a lélegzetelállítótól a csodálatosig.

Ez a táj sokakat ámulatba ejtett már, köztük Bill Clintont is, aki az Egyesült Államok elnökeként járt a vidéken 1998-ban. „Nincs még egy olyan vidék-e földön, mint Kujlin, talán csak Jangsuo szebb nála” – mondta az elnök, és nehéz vitatkozni vele.

Ez is érdekelhet:

kujlin | yangshou | kína | li-folyó | video

FOLYTASD EZZEL

Így ébred fel álmából a világ egyik legszegényebb országa

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram