Close
Ez az a kínai vidék, ami művészek generációt ihlette meg

Ez az a kínai vidék, ami művészek generációt ihlette meg

Nem véletlenül került fel az egyik bankjegyre is.

Amióta Barabás Heni modell a Roadster virtuális hasábjain elmesélte, milyen is közelről a Kuljlin megyében található Jangsuo és a Li-folyó, azóta szerepel a bakancslistánkon. Most ismét előkaptunk ezt a bizonyos listát, és vastag filccel is átrajzoltuk ezt a tételt, ugyanis nyugodtan mellé lehet tenni a legerősebb jelzőket a lélegzetelállítótól a csodálatosig.

Ez a táj sokakat ámulatba ejtett már, köztük Bill Clintont is, aki az Egyesült Államok elnökeként járt a vidéken 1998-ban. „Nincs még egy olyan vidék-e földön, mint Kujlin, talán csak Jangsuo szebb nála” – mondta az elnök, és nehéz vitatkozni vele.

Ez is érdekelhet:

kujlin | yangshou | video | li-folyó | kína

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram