Close
Különjáratot indít a Wizz Air a magyar szurkolóknak a foci Eb-re

Különjáratot indít a Wizz Air a magyar szurkolóknak a foci Eb-re

Jelen állás szerint nem lehet tudni, hogy a 2021-es labdarúgó Európa-bajnokságon nézők előtt játszhatnak-e a csapatok, de jó hír a magyar szurkolók számára, hogy ha minden jól alakul, a mieink németországi mérkőzésére különjárattal is elutazhatnak.

Mint ismeretes, a magyar válogatott Franciaországgal, Portugáliával és Németországgal került egy csoportba a tornán; a franciákkal és a portugálokkal Budapesten, a németekkel Münchenben mérkőzik meg.

A német–magyar meccs az F csoport utolsó mérkőzése lesz majd a bajor fővárosban június 23-án, melyre a Wizz Air különjáratokat indít, hogy a szurkolók a helyszínen buzdíthassák a nemzeti csapatot.

A különjáratok Budapestről Münchenbe június 23-án délelőtt 10:00, illetve 10:30-kor, Debrecenből pedig 10:00 órakor indulnak. A budapesti járatok a mérkőzést követő napon reggel 6:00 illetve 6:15-kor indulnak vissza Magyarországra, a debreceni járat pedig 6:10-kor – derül ki a légitársaság közleményéből.

Ez is érdekelhet:

(Fotók. Wizz Air)

eb | foci | európa-bajnokság | Németország | magyar

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Sosem láthattuk még ebből a szögből a Colosseumot: nem akárhogy juthatunk fel a tetejére

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram