Close
Különjáratot indít a Wizz Air a magyar szurkolóknak a foci Eb-re

Különjáratot indít a Wizz Air a magyar szurkolóknak a foci Eb-re

Jelen állás szerint nem lehet tudni, hogy a 2021-es labdarúgó Európa-bajnokságon nézők előtt játszhatnak-e a csapatok, de jó hír a magyar szurkolók számára, hogy ha minden jól alakul, a mieink németországi mérkőzésére különjárattal is elutazhatnak.

Mint ismeretes, a magyar válogatott Franciaországgal, Portugáliával és Németországgal került egy csoportba a tornán; a franciákkal és a portugálokkal Budapesten, a németekkel Münchenben mérkőzik meg.

A német–magyar meccs az F csoport utolsó mérkőzése lesz majd a bajor fővárosban június 23-án, melyre a Wizz Air különjáratokat indít, hogy a szurkolók a helyszínen buzdíthassák a nemzeti csapatot.

A különjáratok Budapestről Münchenbe június 23-án délelőtt 10:00, illetve 10:30-kor, Debrecenből pedig 10:00 órakor indulnak. A budapesti járatok a mérkőzést követő napon reggel 6:00 illetve 6:15-kor indulnak vissza Magyarországra, a debreceni járat pedig 6:10-kor – derül ki a légitársaság közleményéből.

Ez is érdekelhet:

(Fotók. Wizz Air)

FOLYTASD EZZEL
Ha szerencsés vagy, George Clooney-ék vendégül látnak olaszországi otthonukban
Vége a koronavírus-szükségállapotnak Spanyolországban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom