Close
Kusturica: A cigányok ideje című filmje inspirálta ezt a csodálatos kollekciót

Kusturica: A cigányok ideje című filmje inspirálta ezt a csodálatos kollekciót

Búzamezők közt vonulnak a modellek a L’Amour névre keresztelt francia ruhakollekcióban, ami annyira szép, ünnepi és tiszta, hogy azonnal beleszerettünk.

Ahogy Emir Kusturica 1988-as filmje is úgy kötődik a valósághoz, hogy közben el is szakad tőle, Jaquemus új kollekciója is ezt a világok közti lebegést hívja életre. A francia divattervező által tervezett darabokból árad az életigenlés, az ünneplés, a szeretet és az erő.

Az ugyanannyira realisztikus, mint romantikus SS2021-es kollekció divatbemutatójánál szebbet pedig nagyon rég láttunk: egy kis francia falu, Val-d’Oise szélén, búzatáblák között vonultak végig a modellek.

Falusias, légies, rendhagyó, vidám, finom és szenvedélyes: a divattervező számára központi, hogy a divatbemutató ne csak egy videó legyen, hanem egy élmény, egy érzés, egy ünnepély. Ahogy a tervező a Vogue-nak megfogalmazta:

“olyan ez a kollekció, mint egy szép nyári nap. Mint az életünk.”

Imádjuk, simán el tudnánk egy ilyen divatbemutatót képzelni Magyarországon is.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Écoute Chérie)

ünnep | divat | film | francia | divatbemutató

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ezért a Designer Outlet Parndorf a legjobb hely, ahová minden divatimádónak kötelező elmennie

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram