Close
A Karib-tenger mellett igézett meg minket ez a luxushotel

A Karib-tenger mellett igézett meg minket ez a luxushotel

A La Valise Tulum bolygónk egy igazán csodálatos helyén fekszik. Az otteni pálmaerdő ugyanis a Karib-tengerben végződik, nem messze pedig a Sian Ka’an Bioszféra-rezervátum, Mexikó legnagyobb tengeri természetvédelmi területe fekszik.

Merthogy Közép-Amerikában járunk, a Yucatán-félsziget délkeleti partjainál, Tulumban,

ahol a buja növényzetben egy luxushotelt rejtettek el, amelynek mindegyik hut stílusú szobáját palapával, azaz pálmalevelekből font tetővel fedték be.

Az egzotikusan berendezett szobák rendkívül részletgazdagok, ötvöződnek a népi kultúra kincsei, illetve motívumai a modern éra luxusberendezéseivel és prémium szolgáltatásaival. Tenger és dzsungel szerelemgyermeke ritkán ennyire gyönyörű.

Ez is érdekelhet:

dzsungel | tenger | népművészet | luxus | La Valise Tulum

FOLYTASD EZZEL

Magyar irodára is lehet szavazni az egyik legfontosabb dizájnmagazin éves díjkiosztóján

Egy életen át elnéznénk a naplementét ebből a kétszáz éves pajtaházból

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram