Close
Vintázs kólásüvegek és hanglemezek foglalják keretbe ezt a tengerkék mesét a San Francisco-öbölben

Vintázs kólásüvegek és hanglemezek foglalják keretbe ezt a tengerkék mesét a San Francisco-öbölben

A San Francisco-öbölre nyílik rendkívüli kilátás ebből a csodaházból, amelynek a régi, hetvenes években csúcsra járatott hálószobáit könyvtárrá alakították át. Nem volt rossz döntés.

A hangulatos kanapék, a vintázs kólásüvegek, a múltidéző hanglemezek és a különleges dizájneszközök, valamint a fehér bútorzat remekül passzol a közel három méter magas könyvespolcokhoz, amelyek hálóként szövik át a lakást.

A belső térbe csak úgy áramlik be a fény – az ember szinte ellenállhatatlan késztetést érez az iránt, hogy egy koktélt szürcsölve belevágja magát az egyik kötetbe. Kicsit olyan az egész, mintha egy tengerkék mesében lennénk, a történetet pedig a hatalmas Manchester United-es nagykönyv, valamint a falon lógó vörös mez teszi teljessé.

Ez is érdekelhet:

nagykönyv | nagy sztori | manchester united | ház | san francisco

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram