Close
Lady Gaga a világ legcsodásabb múzsájává válik a Dom Pérignon új kampányában

Lady Gaga a világ legcsodásabb múzsájává válik a Dom Pérignon új kampányában

A világhírű énekesnő és a Dom Pérignon bemutatatta legújabb kampányát, ami a 2013-as évjárathoz készült.

Lady Gaga és a Dom Pérignon kreatív együttműködése új szakaszba lépett. A világhírű pezsgőház 2013-as évjáratát a világsztár főszereplésével mutatták be, hogy

közvetítse a pezsgő évjáratának érése és a művészi alkotói folyamat közötti szinergiát.

A kampányfilmet Woodkid rendezte, a hozzá tartozó fotókat Mario Sorrenti készítette, Sidi Larbi Cherkaoui felelt a koreográfiáért, a stylist pedig Nicola Formichetti volt.

Úgy tudni, a videó elkészítése több mint egy évig tartott.

A fő forgatási helyszín a Hautvillers-i bencés apátság volt, amely évszázadok óta kulcsszerepet játszik a pezsgő fejlődésében. Mint ismert, Dom Pierre Pérignon bencés szerzetes innovatív borászként közel négyszáz évvel ezelőtt alkotta meg a pezsgőt.

A pezsgőház szerint a Lady Gagával való együttműködés tükrözi a pezsgő összetettségét, mélységét és nagyszerűségét, amely a fogyasztókkal érzelmi kötödést tud kialakítani azáltal, hogy az érzékszerveikre hat.

Nem ez az első alkalom, hogy a Dom Perignon világsztárokkal működik együtt. 2019-ben Lenny Kravitz-cel készítettek közös kampányt.

(Forrás: Wallpaper, fotók: Dom Pérignon)

kampány | dom perignon | Lady Gaga | pezsgőház | pincészet

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram