Előző életében parkoló volt ez a meseszép torontói lakás

Az előző vállalkozók nagyon nem használták ki a hely adottságait, most viszont egy stílusos otthon lett belőle, hozzá csodás kilátással egy katedrálisra.

1980-ban épült Torontóban ez az épület, mely eredetileg egy parkoló volt, és csak most alakult át lakóhellyé. A százharminc négyzetméteres tér ennélfogva száznyolcvan fokos fordulatot vett, mikor lakássá alakult az Odami építészstúdió jóvoltából, akik hihetetlenül szép munkát végeztek:

egyrészt kinyitották az eddig rejtve maradt kilátást a St. James katedrálisra, valamint a szobák közti öt eltérő szintkülönbséget is remek esztétikai egységbe foglalták.

Az otthonban a bátor megoldások pompásan keverednek a meleg, harmonikus részekkel, így annak ellenére, hogy nagyon változatosak a szobák, mégsem lett elütően eklektikus a végeredmény. A kedvenc helyiségünk kérdés nélkül a nappali, ahol egy tetőablakos megoldással tekinthetnek a katedrálisra és a nyüzsgő kanadai városra a lakók.

Mivel az emberek egy ilyen látványt enyhén szólva jobban értékelnek, mint a parkoló autók, szerintünk tökéletes és példaértékű az átalakulás.

Ez is érdekelhet:

Egészen földöntúli látvány ez az angol ház

Enyhén szólva sem túl meleg és barátságos, mégis van benne valami nagyon drámai.

(Fotók: Kurtis Chen)

templom | renoválás | katedrális | kilátás | rezidencia

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom