Close
A legszebb olasz tájakat járhatjuk be a Land Rover Defenderrel húzott miniházzal

A legszebb olasz tájakat járhatjuk be a Land Rover Defenderrel húzott miniházzal

Az Airbnb és a Land Rover legújabb akciója kihagyhatatlan ajánlatnak tűnik, ugyanis a legendás Defender által vontatott, környezetbarát miniházakban fedezhetjük fel Olaszország legszebb tájait.

Nem mindennapi szálláshely jelent meg az Airbnb foglalási rendszerében, ugyanis a Land Rover Defender által vontatott miniházakról van szó, amelyeket az olasz vidék tíz festői helyszínén lehet kibérelni idén júniustól szeptemberig. Olyan tájakon táboroznak a miniházak, mint az Etna lankái, a toszkánai szőlődombok és az ikonikus Dolomitok.

A Defender Eco Home névre keresztelt, modern stílusú miniházak

a tetőre tett napelemeknek köszönhetően teljesen önellátók,

ráadásul fenntartható anyagokból készültek: a belső berendezés borászati hulladékból van, a mennyezetet pedig egy speciális, légtisztító szövet borítja. A panorámás hálószobán kívül gardróbot, konyhát és fürdőszobát is találunk benne.

A különleges szállások összesen tíz helyszínen állnak meg északtól délig,

olyan tájakon, mint az abruzzói Sirente-Velino nemzeti park, az emilia-romagnai Cento Croci hágó, a velencei Val Tramontina, vagy Szardínián a Sant’Antioco sziget. Az egyes helyszíneken egy vagy három éjszakás tartózkodásra van lehetőség, fejenként 500 euróért.

A szállás mellett minden foglaláshoz tartozik reggeli és piknikkosár helyi eredetű termékekkel,

egy ínyenc vacsora egy közeli étteremben (Szicília, Emilia-Romagna, Friuli-Venezia Giulia és Piedmont esetén ráadásul Michelin-csillagos étteremben), valamint az Airbnb utalványa egy helyi élmény kipróbálására, amit a hibrid hajtású Defenderrel fedezhetünk fel.

Autóhoz a kaland

A kalandra itt lehet helyet foglalni, az óriási érdeklődés miatt a helyszínek jelentős része már betelt. A Land Rovernek nem ez az első akciója, ahol az autó mellé programot is adnak. A legendás Defender előző generációjából az utolsó példányokat a gyárban újították fel V8-as motorral, és a vásárlóknak egy emlékezetes túrát is szerveztek.

olaszország | land rover | airbnb | land rover defender | miniház

FOLYTASD EZZEL

Villámgyorsak – hat elektromos hajtású szupersportautó

Eredeti áruk töredékéért lehet szó szerint viharvert szuperjachtokhoz jutni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram