Close
Kalandtúrát is kapnak az expedíciós Land Rover vásárlói

Kalandtúrát is kapnak az expedíciós Land Rover vásárlói

A Land Rover nemrég modern utóddal váltotta le a klasszikus Defendert, és most egy limitált széria erejéig elővette a legendás elődjét, amelyet V8-as motorral szereltek fel.

A régi modellek újrakiadása az autógyártóknál is egyre gyakoribb, ezúttal a Land Rover Classic vett elő egy kedvelt klasszikust. Az eredeti Defender búcsúszériája volt a Works V8 kiadás, amelyet ötliteres, 405 lóerős V8-as motorral és nyolcfokozatú automata váltóval szereltek, most ezt készítették fel a legkeményebb kihívásokra.

A Trophy változatot csörlővel, tetőcsomagtartóval, megemelt légbeszívóval, plusz reflektorokkal és terepabroncsokkal szerelték fel.

A rövidebb 90 és hosszabb 110 változatban is rendelhető Defender jellegzetes sárga fényezést kapott, hasonló színű 16 colos kerekekkel, fekete motorháztetővel, míg az utasteret fekete bőrkárpittal és Recaro ülésekkel tették modernebbé.

A limitált szériás modellből huszonöt példányt készítenek el a Land Rover Classic műhelyében, és

a vevők nemcsak az autót kapják meg, hanem egy kalandot is hozzá,

egy háromnapos kalandversenyen próbálhatják ki az eastnori kastélyhoz tartozó birtokon, ahol a Land Rover modelljeit is fejlesztik és tesztelik.

Terepjárás minden szinten

A Land Rover mára korántsem csak a puritán terepjáróiról ismert, olyan elegáns szabadidő-járműveket is gyártanak, mint az áramvonalas formájú és high-tech berendezésű Range Rover Velar. A klasszikus Defenderrel azonban nem a várost, hanem egy olyan kalandot vennénk célba, amihez egy tetősátorra is szükség lesz.

land rover | kalandtúra | terepjáró | land rover defender

FOLYTASD EZZEL

Eredeti áruk töredékéért lehet szó szerint viharvert szuperjachtokhoz jutni

A Peugeot, ami drágább volt, mint egy Jaguar

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom