Close
Látványos zebrákat festenek London utcáira

Látványos zebrákat festenek London utcáira

Yinka Ilori dizájner tizennyolc gyalogátkelőhelyet alakít át az idei londoni dizájnfesztiválra, a klasszikus fehér sávokat pedig igazán élénk színek váltják fel.

Ilori a London belvárosában található Tottenham Court Road tizenegy színes átkelőhelyén merész kék, narancs, rózsaszín, lila és zöld árnyalatokat alkalmazott,

a végeredmény pedig valóban látványos lett.

A Bring London Together elnevezésű projekt célja, hogy örömet okozzanak azoknak az embereknek, akik nap mint nap London utcáin sétálnak.

A színhasználat és a motívumok a helyi közösségeket és az élményeket szimbolizálják, emellett lehetőséget biztosítanak mindenkinek arra, hogy találkozzanak a művészettel, mosolyt csaljanak az arcokra, valamint pozitív érzést keltsenek a járókelőkben és az autósokban egyaránt. A minta körökből és vonalakból áll, melyek a körülöttünk lévő emberekkel való kapcsolatunkat jelenítik meg.

A Bring London Together azonban nemcsak a szeptember 18–26. között megrendezett London Design Festival egyik kiemelkedő projektje, hanem a város turisztikai kampányának része is. Ez utóbbi kifejezetten arra törekszik, hogy támogassa London kreatív, kiskereskedelmi és vendéglátóipari ágazatát a járvány után.

Londonba látogatva a zebrákon és az ikonikus látnivalókon érdemes még néhány különleges programot felvenned a listádra. Ha el akarod kerülni a tömeget és a klasszikusan turistás tevékenységeket úgy, hogy több kényelmet és luxust kapj, akkor ezek a programötleteink neked szólnak!

(Forrás és fotók: Dezeen)

gyalogátkelő | design | zebra | dizájn | london

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram