Close
Látványos zebrákat festenek London utcáira

Látványos zebrákat festenek London utcáira

Yinka Ilori dizájner tizennyolc gyalogátkelőhelyet alakít át az idei londoni dizájnfesztiválra, a klasszikus fehér sávokat pedig igazán élénk színek váltják fel.

Ilori a London belvárosában található Tottenham Court Road tizenegy színes átkelőhelyén merész kék, narancs, rózsaszín, lila és zöld árnyalatokat alkalmazott,

a végeredmény pedig valóban látványos lett.

A Bring London Together elnevezésű projekt célja, hogy örömet okozzanak azoknak az embereknek, akik nap mint nap London utcáin sétálnak.

A színhasználat és a motívumok a helyi közösségeket és az élményeket szimbolizálják, emellett lehetőséget biztosítanak mindenkinek arra, hogy találkozzanak a művészettel, mosolyt csaljanak az arcokra, valamint pozitív érzést keltsenek a járókelőkben és az autósokban egyaránt. A minta körökből és vonalakból áll, melyek a körülöttünk lévő emberekkel való kapcsolatunkat jelenítik meg.

A Bring London Together azonban nemcsak a szeptember 18–26. között megrendezett London Design Festival egyik kiemelkedő projektje, hanem a város turisztikai kampányának része is. Ez utóbbi kifejezetten arra törekszik, hogy támogassa London kreatív, kiskereskedelmi és vendéglátóipari ágazatát a járvány után.

Londonba látogatva a zebrákon és az ikonikus látnivalókon érdemes még néhány különleges programot felvenned a listádra. Ha el akarod kerülni a tömeget és a klasszikusan turistás tevékenységeket úgy, hogy több kényelmet és luxust kapj, akkor ezek a programötleteink neked szólnak!

(Forrás és fotók: Dezeen)

FOLYTASD EZZEL
Te mit szólnál, ha ablakok helyett óriásképernyők lennének a repülőkön? Mert lehet, hogy ez a jövő
Egy gombnyomással letöltheted és megépítheted ezt a vagány fabiciklit
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom