Close
Látványosan erősített az őszre Budapest egyik legjobb étterme

Látványosan erősített az őszre Budapest egyik legjobb étterme

Michelin-csillagos éttermekből igazolt több szakembert is a patinás budai bisztró, a Déryné.

Michelin-csillagos séffel erősítette csapatát őszre a Déryné, mondhatnánk, holott tudjuk, hogy csak éttermek kapják meg az elismerést, nem pedig az őket vezető séfek. Az mindenesetre tény, hogy Both Lőrinc 2018-tól 2020-ig a Textúrát vezette, előtte pedig öt éven át a Borkonyhán dolgozott séfhelyettesként. Lőrinc Húsi Norbert séffel együtt ezentúl a Déryné szervizcsapatáért felel. Húsi Norbert egyébként a pandémiát megelőzően a Standból igazolt a budai intézményhez, tehát szintén Michelin-csillagos közegből érkezik.

Vannak még új érkezők: Lázár János junior sous séf a londoni, egy Michelin-csillagos City Social csapatából, Konrád Dániel pedig a lezárások alatt a Costes Downtownból igazolt a Dérynéhez.

Balról jobbra: Both Lőrinc, Húsi Norbert, Lázár János és Konrád Dániel

“Az ősz, az iskolakezdés hagyományosan a legterheltebb időszaka az évnek, legközelebb novemberben tudunk majd fellélegezni – mondta el a Roadsternek Kovács Kristóf, a Déryné tulajdonosa. – Miközben az eddigi legerősebb csapattal vágunk neki a szezonnak, a sikert kizárólag a visszatérő vendégek számában mérem, hiszen ők élvezik napi szinten a gondoskodásunkat. Hiszek a teammunkában, szuper dolog egyenként is erős, sikeres srácokkal dolgozni csapatban. Amint tehetjük, első utunk Tel-Aviv menő vacsoraszentélyeibe vezet majd, hogy együtt inspirálódjunk a srácokkal az ünnepi szezon előtt.”

Korábban is írtunk már a Dérynéről:

déryné | city social | kovács kristóf | costes downtown | étterem

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Egészen váratlan dologgal rukkolt elő II. Erzsébet és Diana egykori magánszakácsa

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom