Művészet, gasztró és intimitás: érzéki merülés, ami örök emlék marad

Helyezkedj kényelembe a LAVOR különleges kiállítóterében és élvezd a LEVANTE közel-keleti és mediterrán kulináris világát exkluzív kiszolgálásban! Ha ez nem lenne elég, akkor most egy külön erre az alkalomra tervezett játékkal új szintre emelheted a kapcsolataidat.

Ha egyedülállóan izgalmas eseményeket keresünk a budapesti művészeti életben, akkor szeptember 15-től két héten át elmerülhetünk a művészet, gasztronómia és mélyebb emberi kapcsolatok univerzumában. A „Night at the Gallery - Art Infused Culinary Experience" egy olyan élmény, amit örökre a szívünkbe zárhatunk. Itt minden arról szól, hogy megfeledkezzünk a mindennapokról és egy olyan élménnyel gazdagodjunk, amit sosem felejtünk el.

Az esemény feledhetetlen emlékeket tartogat mindenki számára

A LAVOR különleges galériaterében a „Tiltott Gyümölcs’ érzéki kiállításával találkozhatunk. Az alkotások az emberi kapcsolatok sokszínűségét ünneplik, és olyan perspektívát nyújtanak, melyet korábban egyetlen hazai kiállításon sem tapasztalhattunk. Az alkotások a szeretet egységét, a szépség határtalanságát és a választás szabadságát ünneplik, a női és férfi test idomain keresztül.

Az est során nem csak a szemünk gyönyörködhet a lenyűgöző látványban, hanem az ízlelőbimbóinkat is elvarázsolhatjuk. A LEVANTE közel-keleti és mediterrán konyhájának ízei egy felejthetetlen gasztronómiai utazásra invitálnak bennünket. A padlizsánkrém, a pesztós humusz, a görög grillsajt, a bárány szűz és más ínyencségek új dimenziót adnak a gasztronómiai élvezeteknek. Az élményt tovább fokozzák a különleges signature koktél párosítások, amelyek új ízvilágokba vezetnek bennünket.

Ez az este ugyanakkor több, mint egy művészeti kiállítás vagy egy étteremben elköltött vacsora. Ez egy lehetőség arra, hogy mélyebb kapcsolatot építsünk a párunkkal vagy legjobb barátainkkal. Hangolódjunk rá a mély és bensőséges beszélgetésekre, osszuk meg gondolataitainkat, és teremtsünk valódi emléket egy erre az alkalomra a LAVOR egyedi tervezésű „NOT THAT LAIC” névre hallgató művészeti és önismereti játék keretében.

A háromórás élményt egy kiegészítő jeggyel, akár egy egész estés élménnyé varázsolhatjuk, hogy reggelig élvezhessük a művészetet egy ajándék prosecco társaságában.

Az esemény 2023. szeptember 15-28. között kerül megrendezésre a LAVOR művészeti szalonjában, az idei Gallery Weekend Budapest és Budapest Contemporary - Kortárs Képzőművészeti Vásár idején.

A helyek szuper limitáltak és a két hétig tartó időszakban, mindösszesen 26 alkalom áll rendelkezésre. Nem érdemes kihagyni ezt a páratlan lehetőséget, és ajánlott minél hamarabb lefoglalni a helyeket, mielőtt elfogynak a jegyek!

A foglalásotokat az alábbi linken biztosíthatjátok, az élmény megvásárlásával.

A Dohány utcai zsinagógára néző LAVOR Art Salonban szeptember 29-én finisszázs keretében tekinthető meg utoljára a “Forbidden Fruit” c. kiállítás, melyre az alábbi linken lehet megvásárolni elővételben a jegyeket. További információk itt.

(Fotók: LAVOR/LEVANTE)

lavor collective | vacsoraest | galéria

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!