Close
Gendersemleges arcápoló családot dobott piacra Brad Pitt

Gendersemleges arcápoló családot dobott piacra Brad Pitt

Brad Pitt belépett a kozmetikai piacra. Egy olyan arcápoló családot álmodott meg, amely nemtől függetlenül mindenki számára elérhető.

Nem akarok menekülni az öregedés elől

– mondta a világhírű színész a Vogue-nak adott interjújában. Hozzátette: azt szeretné azonban, ha beszélnénk róla. Szerinte az öregedésgátlás tündérmese, egészségesen kell bánnunk a bőrünkkel.

A nyolcvan és háromszáznyolcvanöt dollár, azaz nagyjából harmincháromezer és százhatvanezer forintos termékek két exkluzív, szabadalmaztatott hatóanyagot, GSM10-et és ProGR3-at tartalmaznak – ezek nemtől és bőrtípustól függetlenül mindenkinek elősegítik a fiatalos megjelenését.

Előbbi antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, fokozza a kollagéntermelést és helyreállítja a bőr optimális egyensúlyát, utóbbi pedig többek között a kamillában és a zöld teában található természetes molekulák kombinációjából készül, így

a bőröregedés látható jeleit célozza meg.

Úgy tudni, a termékek környezetbarát csomagolást kaptak, a formulájuk 96-99 százalékban természetes eredetű, vegánok, emellett hitelesen közvetítik a fenntarthatóság szemléletmódját is.

Mozgalmas napjai vannak Brad Pittnek. Ahogyan arról a Roadster is beszámolt, nemrégiben egy csoportos kiállításon, Finnországban debütált szobrászként.

Nem ő azonban egyetlen világsztár, aki a szépségiparban próbálja megvetni a lábát. Tavaly novemberben például Harry Styles dobott piacra egy vegán termékcsaládot, amelyben körömlakkok, ajak- és szemkörnyékápolók, valamint arcszérumok voltak megtalálhatók.

(Forrás: CNN, fotók: Le Domain Skincare)

arcápoló | brad pitt | újrahasznosítható | vegán | kozmetika

FOLYTASD EZZEL

A japán origamiművészet világát megidéző high-tech szemüvegkerettel jött ki a Tipton

Csodálatos, exkluzív kapszulakollekció ünnepli Frida Kahlo örökségét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram