Close
Egy léghajó nyújt hihetetlen perspektívát az északi fénynek

Egy léghajó nyújt hihetetlen perspektívát az északi fénynek

Új szintre emeli a Lapland Ballooning az aurora borealis-élményt.

A sarki fény látványa világszerte milliókat vonz, nem csoda, hogy újabbnál újabb szolgáltatások épülnek a különleges égi jelenségre. A Lapland Ballooning 2022 februárjától ráadásul olyan új élményt kínál az északi fényre vadászók számára, amely még azoknak is kihagyhatatlan, akiknek már volt szerencséje megtekinteni:

hőlégballonnal repülhetnek át a svéd Lappföld feletti égbolton.

A léghajóval több esti élményre is benevezhetünk, vannak hosszabb és rövidebb ideig is tartó utazások, melyek a Rane folyó völgyének hóval borított tájai felett haladnak el, így az égi fényjáték mellett

befagyott tavakban és erdőkben is gyönyörködhetnek az érdeklődők, miközben távolról szemlélhetik az élővilágot.

A túra után érdemes megpihenni az Aurora Safari Camp-ben, ami sok szempontból különleges. A hatalmas, befagyott tó mellett kialakított “glamp” helyszínen négy fűtött számi sátrat állítottak fel, ahol minden adott ahhoz, hogy az érdeklődők elmerüljenek a téli természetben.

(Forrás: elitetraveler, fotók: Getty)

sarki fény | svédország | északi fény | léghajó | lappföld

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram