Close
Egy léghajó nyújt hihetetlen perspektívát az északi fénynek

Egy léghajó nyújt hihetetlen perspektívát az északi fénynek

Új szintre emeli a Lapland Ballooning az aurora borealis-élményt.

A sarki fény látványa világszerte milliókat vonz, nem csoda, hogy újabbnál újabb szolgáltatások épülnek a különleges égi jelenségre. A Lapland Ballooning 2022 februárjától ráadásul olyan új élményt kínál az északi fényre vadászók számára, amely még azoknak is kihagyhatatlan, akiknek már volt szerencséje megtekinteni:

hőlégballonnal repülhetnek át a svéd Lappföld feletti égbolton.

A léghajóval több esti élményre is benevezhetünk, vannak hosszabb és rövidebb ideig is tartó utazások, melyek a Rane folyó völgyének hóval borított tájai felett haladnak el, így az égi fényjáték mellett

befagyott tavakban és erdőkben is gyönyörködhetnek az érdeklődők, miközben távolról szemlélhetik az élővilágot.

A túra után érdemes megpihenni az Aurora Safari Camp-ben, ami sok szempontból különleges. A hatalmas, befagyott tó mellett kialakított “glamp” helyszínen négy fűtött számi sátrat állítottak fel, ahol minden adott ahhoz, hogy az érdeklődők elmerüljenek a téli természetben.

(Forrás: elitetraveler, fotók: Getty)

svédország | hőlégballon | lappföld | léghajó | sarki fény

FOLYTASD EZZEL

Háromszor is gondold meg, hogy ma lemész a Balatonhoz: több kilométeres a torlódás

Öt elvarázsolt sziget Európában, ahol a főszezonban is nyugalmat találunk

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom