Close
Leonardo DiCaprio elektromos autóval tesz a klímavédelemért

Leonardo DiCaprio elektromos autóval tesz a klímavédelemért

Az új elektromos Fiat 500 “La Prima” reklámarca nem más, mint az egyik legtudatosabb környezetvédő, korunk legkiválóbb színésze.

Leonardo DiCaprio nem az a híresség, aki kapva kap az alkalmon, és sok márkának adja az arcát. Csak olyan együttműködésbe megy bele, ami összeegyeztethető a nézeteivel. A Fiat most éppen egy ilyenre kérte fel, és örömmel élt a lehetőséggel.

Korunk egyik legfigyelemreméltóbb színésze felesleges önpromóció helyett minden fórumon azt igyekszik kommunikálni, hogy a bolygónk nagy bajban van, és hogy kötelezzük el magunkat a klímavédelem mellett. Most egy olyan reklámkampány arca lett, ami a városi emisszió csökkentésére is alkalmas legújabb, elektromos Fiat 500-ast mutatja be.

Ez is érdekelhet:

(Fotól: Getty Images)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom