Close
Leonardo DiCaprio elektromos autóval tesz a klímavédelemért

Leonardo DiCaprio elektromos autóval tesz a klímavédelemért

Az új elektromos Fiat 500 “La Prima” reklámarca nem más, mint az egyik legtudatosabb környezetvédő, korunk legkiválóbb színésze.

Leonardo DiCaprio nem az a híresség, aki kapva kap az alkalmon, és sok márkának adja az arcát. Csak olyan együttműködésbe megy bele, ami összeegyeztethető a nézeteivel. A Fiat most éppen egy ilyenre kérte fel, és örömmel élt a lehetőséggel.

Korunk egyik legfigyelemreméltóbb színésze felesleges önpromóció helyett minden fórumon azt igyekszik kommunikálni, hogy a bolygónk nagy bajban van, és hogy kötelezzük el magunkat a klímavédelem mellett. Most egy olyan reklámkampány arca lett, ami a városi emisszió csökkentésére is alkalmas legújabb, elektromos Fiat 500-ast mutatja be.

Ez is érdekelhet:

(Fotól: Getty Images)

elektromos autó | leonardo dicaprio | fiat 500

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Skócia legelszigeteltebb sarkát idézi meg a Land Rover

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram