Close
Leonardo DiCaprio elektromos autóval tesz a klímavédelemért

Leonardo DiCaprio elektromos autóval tesz a klímavédelemért

Az új elektromos Fiat 500 “La Prima” reklámarca nem más, mint az egyik legtudatosabb környezetvédő, korunk legkiválóbb színésze.

Leonardo DiCaprio nem az a híresség, aki kapva kap az alkalmon, és sok márkának adja az arcát. Csak olyan együttműködésbe megy bele, ami összeegyeztethető a nézeteivel. A Fiat most éppen egy ilyenre kérte fel, és örömmel élt a lehetőséggel.

Korunk egyik legfigyelemreméltóbb színésze felesleges önpromóció helyett minden fórumon azt igyekszik kommunikálni, hogy a bolygónk nagy bajban van, és hogy kötelezzük el magunkat a klímavédelem mellett. Most egy olyan reklámkampány arca lett, ami a városi emisszió csökkentésére is alkalmas legújabb, elektromos Fiat 500-ast mutatja be.

Ez is érdekelhet:

(Fotól: Getty Images)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom