Close
Letisztultság, Santiagomendi a neved

Letisztultság, Santiagomendi a neved

Pazar ház a Pauzarq építészstúdió jóvoltából.

Csodás kilátás és pasztelles letisztultság a két fő hívószava ennek a csodás projektnek Spanyolországban. A Santiagomendi House névre keresztelt otthon egy domboldalra épült Astigarragában és a Viscayai-öbölre tekint, tehát a gyönyörű kilátás is adott, a kétemeletnyi csodás dizájnért pedig a helyi építészirodát illeti a vállveregetés.

Az otthonban óriási ablakokon át és egy panorámateraszról is lehet csodálni az óceáni kilátást, de nem is kell mindig kifelé nézni, hogy elteljenek a lakók, ugyanis az enteriőr is kiváló csemege a szemnek. Az építészek minimális anyaghasználata és a pasztelles színpaletta meghitt és elképesztően letisztult végeredményben manifesztálódik.

Egy-két dekorációs elemet még el tudnánk képzelni, de összességében így is csodás a ház, az óceáni panoráma pedig csak hab a dizájntortán.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Xabier Aldazabal) 

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom