Különleges éjszakai programra csábít Budapest ezen a hétvégén

Szombaton rendezik meg a Libegők éjszakáját; az országos rendezvényhez az idén négy helyszín csatlakozott, köztük Budapesten a Zugligeti Libegő.

Az eseményen 17 óra és éjjel 1 óra között lehet utazni a Zugligeti Libegőn. A jegyek már elővételben is megvásárolhatók a Deák Ferenc téri metró aluljáróban található Földalatti Vasúti Múzeumban.

A rendezvény külön erre az alkalomra szóló ötezer forintos retúrjeggyel látogatható.

A Libegőre érkezési sorrendben szállhatunk fel, az utazás három éves kor alatt ingyenes. A hétvégi eseményről a BKK honlapján olvashatsz részletesen, az 1970 óta használt Libegőről pedig itt.

Zugliget Chairlift connecting Elizabeth Lookout tower to Zugligeti utca in Budapest, Hungary.

 

Az 54 éve működő drótkötélpálya nevét pályázaton választották ki. A megnevezés végül Hegyi-kopter, Űrbusz, János-hegyi Zümmögő, vagy Huza-vona helyett a nyertes Lebegőből megalkotott Libegő lett.

(Forrás: MTI, fotó: Getty Images)

libegők éjszakája | budapest | Libegő

FOLYTASD EZZEL

Csak ekkor lehet kipróbálni a Bang & Olufsen csúcsmodelljeit Magyarországon

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom