Close
Elindulhat a nagyon jó árú London–Amszterdam gyorsvonat

Elindulhat a nagyon jó árú London–Amszterdam gyorsvonat

Maga az útvonal nem újdonság, hiszen eddig is közlekedett vonat London és Amszterdam között, azonban egész más kondíciókkal. Brüsszeli átszállással, hat és fél órás úttal lehetett megtenni a két főváros közti utat. Idén tavasztól viszont változni látszik a helyzet. 

Április 30-tól lehet élni az opcióval, ami egyszerűsíti a két ország közötti utazást. A brüsszeli átszállás helyett csupán egy rövid rotterdami ellenőrzés kerül a képletbe, nem kell átszállni, sokat várakozni, ezért az utazás is jócskán rövidebb lesz: mindössze négy óra és kilenc perc a tervezett utazási idő.

Ezzel az útvonallal nemcsak a pénztárcáknak kedveznek – negyven euró/út –, kényelmi és környezeti szempontból is fontos az újítás. Hiszen hiába kicsivel több mint egy óra csak a repülési idő a két város között, a reptéri procedúrák miatt négy-öt órával így is számolni kell, vagyis helyben vagyunk: a vasút is ugyanannyi időt vesz igénybe, ráadásul kényelmesebb is az utazás.

Érdemes hát utazásunk alatt összekötni akár ezt a két várost idén tavasztól: két-három nap Londonban, majd ugyanennyi a holland fővárosban.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Egy japán milliárdos jóvoltából ingyen megkerülheted a Holdat
Felszólították a bicikliversenyzőket, hogy innentől ne örüljenek ölelkezve
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom