Close
Két épület közt lehet átúszni London tetején ebben az elképesztő medencében

Két épület közt lehet átúszni London tetején ebben az elképesztő medencében

A világon egyedülálló újítást fotóztak Londonban: az Egyesült Államok nagykövetségének szomszédságában két épület között egy akrilmedencét építettek, méghozzá a levegőbe.

London belvárosának megújuló városnegyedében, a Temze közelében, az új amerikai nagykövetség közvetlen szomszédságában épült az Embassy Gardens nevű luxuslakópark. Az apartmanokkal, üzletekkel, irodákkal és éttermekkel teletömött épületegyüttes fő attrakciója egy hatalmas úszómedence, amely harmincöt méter magasan köt össze egymással két toronyépületet.

A Sky Poolnak nevezett, akrilüvegből készült medence huszonöt méter hosszú és három méter mély, és London teljesen egyedi panorámáját ígéri a benne fürdőzőknek;

fantasztikus kilátás nyílik a Parlamentre és a London Eye-ra is.

Az épület és a medence hivatalos átadója a koronavírus-járvány miatt csúszott, ám most úgy tűnik, hogy május 19-én eljön ennek is az ideje.

Az élőben közvetített megnyitó házigazdája Roman Kemp televíziós műsorvezető lesz, a show részeként pedig a legjobb brit szinkronúszók fognak bemutatót tartani.

De nemcsak Londonban, itthon is lehet izgalmas épületátadásokra várni: például a teljesen megújuló Citadellára vagy az elképesztően szépnek ígérkező csepeli Diákvárosra.

(Forrás: Daily Mail, Telex, fotók: Getty Images)

london | medence | tetőtér | szinkronúszó | Anglia

FOLYTASD EZZEL

Ha erre az öt dologra figyelsz, mindenkinek megakad a szeme az Airbnb-den

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram