Close
Ez a Bruntwood-domboldalba süllyesztett ház maga a geometriai csoda

Ez a Bruntwood-domboldalba süllyesztett ház maga a geometriai csoda

A Bruntwood-domboldalba süllyesztették el ezt a Barrington-házat, amely kisebb túlzással maga a geometriai csoda.

Az épületben, továbbá a birtokon is megannyi sokszögbe ütközhetünk, ezek a formák ráadásul függőleges irányban is játszanak a szemmel, nem is kicsit.

A háromemeletes otthon aszimmetrikus alakja követi a telek kontúrját, ezzel pedig megnyitja a hátsó udvart.

A füves tetővel borított ház elölről szinte észrevehetetlen, beleolvad a tájba, mintha csak egy rejtőzködő biocsészealj lenne,

de amint belépünk az univerzumába, egyre inkább szembesülünk a futurisztikus megoldásokkal és formavilággal.

A belső kialakításban a beton–fém–üveg hármaserő dominál, és itt is egy szokatlan Z-alakba rendeződnek a szobák.

A legfelső szinten találhatók a hálószobák, valamint a nappali, továbbá minden emeleten lehetőségünkben áll nekileselkedni a tájnak. Egy pazar medencés terasz is hozzátartozik a sztorihoz, ahonnan remek kilátás nyílik Los Angeles belvárosára. Szívesen eltöltenénk itt egy hétvégét, és nem kizárt, hogy így is maradna bőven felfedezetlen szeglete ennek a kaliforniai minibirodalomnak.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Uncrate)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom