Close
Újra lehet élvezni az életet az egyik legnagyobb amerikai városban

Újra lehet élvezni az életet az egyik legnagyobb amerikai városban

Egy évvel azt követően, hogy a metropoliszban regisztrálták az első Covid–19-esetet, a novemberben bevezett szigorítások fokozatos feloldásának értelmében Los Angelesben újranyitják az éttermeket, a szabadtéri sörfőzdéket, a vidámparkokat és a múzeumokat, lesznek szabadtéri rendezvények, és korlátozott számban bemehetnek nézők a sporteseményekre.

Az étteremekben a beltéri étkezés huszonöt százalékos kapacitással működhet, ugyanilyen arányban fogadhatnak látogatókat a múzeumok, az állatkertek és a mozik. A sörfőzdék szabadtéri ülőhelyei kizárólag előzetes foglalással vehetők igénybe, a ruhaüzletek pedig ötvenszázalékos kapacitással nyithatnak.

Április elejétől már várják a vendégeket a nagyobb vidámparkok és szórakoztatóközpontok, például Disneyland és az Universal Studios Hollywood; a vörös fokozatú helyek tizenöt, a naranccsal jelöltek huszonöt, a sárgával jelzettek harmincöt százalékos kapacitással készülhetnek.

Természetesen mindenhol szigorú egészégügyi protokoll lesz érvényben.

A korlátozások feloldásának örömére a Los Angeles Tourism elindította az LA Love kampányt, amely különféle akciókkal és árengedményekkel ünnepli a metropolisz újranyitását.

Ennek értelmében száznál is több ajánlatból válogathatnak a helyiek és a turisták; kedvezményesen vehetnek igénybe szolgáltatásokat az éttermektől kezdve a szállodákon át a a látványosságokig.

Neked is görcsbe rándul a gyomrod, ha arra gondolsz, hogy nem tudsz elutazni az egy éve tervezgetett vakációdra? Van néhány stresszoldó megoldás, amivel még a kreativitás is felszínre hozható!

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay, Unsplash)

újranyitás | mozi | ünneplés | koronavírus | vidámpark

FOLYTASD EZZEL

Ezekbe az európai városokba költözz, és ezekbe ne, ha külföldön kezdenél új életet

Itt az újabb járványhullám, ezért a maszk újbóli viselését javasolják Franciaországban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram