Close
Újra lehet élvezni az életet az egyik legnagyobb amerikai városban

Újra lehet élvezni az életet az egyik legnagyobb amerikai városban

Egy évvel azt követően, hogy a metropoliszban regisztrálták az első Covid–19-esetet, a novemberben bevezett szigorítások fokozatos feloldásának értelmében Los Angelesben újranyitják az éttermeket, a szabadtéri sörfőzdéket, a vidámparkokat és a múzeumokat, lesznek szabadtéri rendezvények, és korlátozott számban bemehetnek nézők a sporteseményekre.

Az étteremekben a beltéri étkezés huszonöt százalékos kapacitással működhet, ugyanilyen arányban fogadhatnak látogatókat a múzeumok, az állatkertek és a mozik. A sörfőzdék szabadtéri ülőhelyei kizárólag előzetes foglalással vehetők igénybe, a ruhaüzletek pedig ötvenszázalékos kapacitással nyithatnak.

Április elejétől már várják a vendégeket a nagyobb vidámparkok és szórakoztatóközpontok, például Disneyland és az Universal Studios Hollywood; a vörös fokozatú helyek tizenöt, a naranccsal jelöltek huszonöt, a sárgával jelzettek harmincöt százalékos kapacitással készülhetnek.

Természetesen mindenhol szigorú egészégügyi protokoll lesz érvényben.

A korlátozások feloldásának örömére a Los Angeles Tourism elindította az LA Love kampányt, amely különféle akciókkal és árengedményekkel ünnepli a metropolisz újranyitását.

Ennek értelmében száznál is több ajánlatból válogathatnak a helyiek és a turisták; kedvezményesen vehetnek igénybe szolgáltatásokat az éttermektől kezdve a szállodákon át a a látványosságokig.

Neked is görcsbe rándul a gyomrod, ha arra gondolsz, hogy nem tudsz elutazni az egy éve tervezgetett vakációdra? Van néhány stresszoldó megoldás, amivel még a kreativitás is felszínre hozható!

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay, Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Ez a magával ragadó sziget tűnt fel a legutóbbi James Bond-filmben
Vízágyúkat kellett bevetni, annyian tüntetnek a kötelező védettségi igazolvány ellen Triesztben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom