Close
Látványos show-n mutatta be a Louis Vuitton a fiatalon elhunyt tervezőjének utolsó kollekcióját

Látványos show-n mutatta be a Louis Vuitton a fiatalon elhunyt tervezőjének utolsó kollekcióját

A Louis Vuitton Virgil Abloh utolsó kollekciójának bemutatójával tisztelgett a néhány hónappal ezelőtt elhunyt tervező emléke és munkássága előtt Párizsban.

A kreatív kollekciót szürreális környezetben vonultatták fel, melyben egy elsüllyedt ház és egy nagyméretű ágy is megjelent.

A show végén a modellek körbesétálták a díszletet, többek fehér szárnyakat viseltek.

A megható jelenetek során átölelték egymás, a közönség pedig könnyek között figyelte az emlékezés pillanatait.

Ahogyan arról a Roadster is beszámolt, Virgil Abloh, a Louis Vuitton férfi ruhakollekciójának művészeti igazgatója negyvenegy évesen veszítette el a rákkal vívott harcát. Az amerikai tervező 2019-ben tudta meg a betegségét, amellyel

visszavonultan, de továbbra is a divatnak és a művészetnek hódolva küzdött.

Mint ismert, Abloh 2013-ban alapította milánói székhelyű Off-White divatházat, majd 2018 márciusában jelentették be, hogy átveszi a Louis Vuitton férfiruha-kollekciójának művészeti igazgatói szerepét. 2019-ben Golden Madonnina díjjal tüntették ki Milánóban.

(Forrás: Reuters, fotók: Louis Vuitton hivatalos Facebook oldala)

párizs | divatbemutató | louis vuitton | virgin abloh | divat

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram