Close
A Louis Vuitton ezúttal csokoládéval hódít

A Louis Vuitton ezúttal csokoládéval hódít

Tokió lüktető kerületében nyílik meg hamarosan a Louis Vuitton legújabb üzlete, amelynek középpontjában a csokoládé áll.

A Louis Vuitton metamorfózison megy keresztül Japánban. Hamarosan ugyanis megnyitja kapuit a luxusmárka újabb kávézója és csokoládéboltja Tokióban, a Ginza Namiki áruházban. Ez a második Louis Vuitton kávézó és csokoládéüzlet a világon, hiszen 2020-ban Oszakában debütált az első ilyen jellegű kollaboráció.

A megújult, fennállása negyvenedik évfordulóját ünneplő épületkomplexumban a Louis Vuitton három évtizede van jelen.

Az áruház elképesztően látványosra sikerült, köszönhetően a két üvegrétegből álló homlokzatának, mely a vízoszlopot és a víz csillogását idézi meg, fantasztikus, háromdimenziós felületeket kialakítva.

A nagyközönség számára március 20-án újból megnyílt épület tulajdonképpen egy hétemeletes bevásárlóközpont, amelyben a világ vezető ruha- és kiegészítőmárkái találhatók meg. Ez azonban nem minden, hiszen a legfelső emeleten áprilistól várja a vendégeket a Le Café V és a Le Chocolat V, a híres séf, Suga Joszuke együttműködésével.

Az üzletben a prémiumnál is prémiumabb minőségű kakaóbabból készült csokoládékat és bonbonokat lehet megkóstolni, hogy aztán az édességeket az ikonikus logóval ellátott, egyedi boxokban vihessék magukkal a luxusmárkáért rajongó japánok.

Soha nem volt még ennyire egyszerű a luxuscikkek vásárlása! A francia divatház új szolgáltatásával házhoz szállítja luxuscikkeit a vásárlóknak. Az LV By Appointment New Yorkban kezdte meg a működését még 2020 végén, a járványügyi intézkedések maximális betartása mellett.

(Fotók: Daichi Ano)

FOLYTASD EZZEL
Így tesz a környezet­tudatosságért a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron
Luxus spa és négyszáz lakásos társasház készül a központi pályaudvar köré Manchesterben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom