Close
A Louis Vuitton ezúttal csokoládéval hódít

A Louis Vuitton ezúttal csokoládéval hódít

Tokió lüktető kerületében nyílik meg hamarosan a Louis Vuitton legújabb üzlete, amelynek középpontjában a csokoládé áll.

A Louis Vuitton metamorfózison megy keresztül Japánban. Hamarosan ugyanis megnyitja kapuit a luxusmárka újabb kávézója és csokoládéboltja Tokióban, a Ginza Namiki áruházban. Ez a második Louis Vuitton kávézó és csokoládéüzlet a világon, hiszen 2020-ban Oszakában debütált az első ilyen jellegű kollaboráció.

A megújult, fennállása negyvenedik évfordulóját ünneplő épületkomplexumban a Louis Vuitton három évtizede van jelen.

Az áruház elképesztően látványosra sikerült, köszönhetően a két üvegrétegből álló homlokzatának, mely a vízoszlopot és a víz csillogását idézi meg, fantasztikus, háromdimenziós felületeket kialakítva.

A nagyközönség számára március 20-án újból megnyílt épület tulajdonképpen egy hétemeletes bevásárlóközpont, amelyben a világ vezető ruha- és kiegészítőmárkái találhatók meg. Ez azonban nem minden, hiszen a legfelső emeleten áprilistól várja a vendégeket a Le Café V és a Le Chocolat V, a híres séf, Suga Joszuke együttműködésével.

Az üzletben a prémiumnál is prémiumabb minőségű kakaóbabból készült csokoládékat és bonbonokat lehet megkóstolni, hogy aztán az édességeket az ikonikus logóval ellátott, egyedi boxokban vihessék magukkal a luxusmárkáért rajongó japánok.

Soha nem volt még ennyire egyszerű a luxuscikkek vásárlása! A francia divatház új szolgáltatásával házhoz szállítja luxuscikkeit a vásárlóknak. Az LV By Appointment New Yorkban kezdte meg a működését még 2020 végén, a járványügyi intézkedések maximális betartása mellett.

(Fotók: Daichi Ano)

divat | csokoládé | louis vuitton | luxus | japán

FOLYTASD EZZEL

A világ egyik legrangosabb építészeti fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza

Megtaláltuk az üzletet, ahol életed kanapéját tervezheted meg megengedhető áron

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram