Close
A Louis Vuitton négy keréken guruló üzletével házhoz viszi a luxust

A Louis Vuitton négy keréken guruló üzletével házhoz viszi a luxust

Soha nem volt még ennyire egyszerű a luxuscikkek vásárlása!

A francia divatház új szolgáltatásával házhoz szállítja luxuscikkeit a vásárlóknak. Az LV By Appointment New Yorkban kezdte meg a működését még 2020 végén, a járványügyi intézkedések maximális betartása mellett. Az utazó butikba belépőknek maszkot kell viselniük, a kocsit speciális szellőzőberendezéssel látták el, de megfelelő időjárási körülmények esetén az oldalsó ajtókat kinyitják, így folyamatos szellőztetést garantálnak.

A jelenleg kaliforniai ügyfeleket kiszolgáló látványos mobilbutik folyamatosan úton lesz:

március közepéig Los Angelesben látogatja végig az előzetesen regisztrált vásárlókat, majd onnan halad tovább a következő nagyvárosba.

A szolgáltatás teljesen egyedi, hiszen amikor időpontot foglalnak a vevők, a Louis Vuitton munkatársai néhány kérdés segítségével felmérik az egyéni igényeket, így a négy keréken guruló luxusüzlet már azzal az áruválasztékkal érkezik meg az érdeklődőkhöz, amelyik illeszkedik a preferenciáihoz.

A mobil üzletben minden termékkategória megtalálható, így a luxusmárka szerelmesei ruházati cikkek és kiegészítők mellett parfümök, órák, ékszerek, bőráruk és utazáshoz kapcsolódó cikkek közül is válogathatnak.

Ha abból indulunk ki, hogy csak a legkeresettebb, legexkluzívabb luxusmárkákat érdemes hamisítani, könnyű megérteni, miért botlunk minden sarkon diszkontárú Louis Vuitton táskákba. Persze, egy jószemű vásárló simán kiszúrja a csalást – az ikonikus logó, a jellegzetes formavilág, az anyagok, és egy-két finom részlet is árukodik, hogy eredeti darabbal van-e dolgunk. Az LV-szignó az egyik legismertebb a világon, azt viszont kevesen tudják, hogyan indult ez a legenda több mint százötven éve, még mielőtt a luxusüzletek kirakatába került volna.

(Fotó: Owen Kolasinski)

loius vuitton | luxus | divat | vásárlás | trend

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram