Close
A Louis Vuitton négy keréken guruló üzletével házhoz viszi a luxust

A Louis Vuitton négy keréken guruló üzletével házhoz viszi a luxust

Soha nem volt még ennyire egyszerű a luxuscikkek vásárlása!

A francia divatház új szolgáltatásával házhoz szállítja luxuscikkeit a vásárlóknak. Az LV By Appointment New Yorkban kezdte meg a működését még 2020 végén, a járványügyi intézkedések maximális betartása mellett. Az utazó butikba belépőknek maszkot kell viselniük, a kocsit speciális szellőzőberendezéssel látták el, de megfelelő időjárási körülmények esetén az oldalsó ajtókat kinyitják, így folyamatos szellőztetést garantálnak.

A jelenleg kaliforniai ügyfeleket kiszolgáló látványos mobilbutik folyamatosan úton lesz:

március közepéig Los Angelesben látogatja végig az előzetesen regisztrált vásárlókat, majd onnan halad tovább a következő nagyvárosba.

A szolgáltatás teljesen egyedi, hiszen amikor időpontot foglalnak a vevők, a Louis Vuitton munkatársai néhány kérdés segítségével felmérik az egyéni igényeket, így a négy keréken guruló luxusüzlet már azzal az áruválasztékkal érkezik meg az érdeklődőkhöz, amelyik illeszkedik a preferenciáihoz.

A mobil üzletben minden termékkategória megtalálható, így a luxusmárka szerelmesei ruházati cikkek és kiegészítők mellett parfümök, órák, ékszerek, bőráruk és utazáshoz kapcsolódó cikkek közül is válogathatnak.

Ha abból indulunk ki, hogy csak a legkeresettebb, legexkluzívabb luxusmárkákat érdemes hamisítani, könnyű megérteni, miért botlunk minden sarkon diszkontárú Louis Vuitton táskákba. Persze, egy jószemű vásárló simán kiszúrja a csalást – az ikonikus logó, a jellegzetes formavilág, az anyagok, és egy-két finom részlet is árukodik, hogy eredeti darabbal van-e dolgunk. Az LV-szignó az egyik legismertebb a világon, azt viszont kevesen tudják, hogyan indult ez a legenda több mint százötven éve, még mielőtt a luxusüzletek kirakatába került volna.

(Fotó: Owen Kolasinski)

FOLYTASD EZZEL
Elképesztő sikert arattak a hazai tervezők a Budapest Central European Fashion Weeken
A Budapest Fashion Week második napja is pazar bemutatókat hozott
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom