Ezen a különleges balatoni estén megkóstolhatod a kagylók királynőjét

Ezért érdemes lesz elutazni a Comói-tóra emlékeztető balatonfüredi öbölbe. 

Korábban, megírtuk, hogy a tudatosság és luxus metszéspontján található LUA abszolút ráérzett, milyen a lelkiismeretfurdalás nélküli magasélet.

A balatonfüredi öbölben épült, hetvennyolc szobás szálloda esztétikájában is azonnal mutatja azt az ars poeticát, mely az egész intézményre jellemző: letisztultság, luxus és minőség, mindez fenntartható módon és kifejezetten felnőttekre szabva.

A resorthoz tartozó, Michelin-ajánlott Noon étteremben egy nem mindennapi vacsoraestet rendeznek november 17-én, amikor is a kagylók királynőjét különböző ízesítésekkel, Kreinbacher által összeállított bor és champagne válogatással kiegészítve lehet megkóstolni.

Az Osztriga & buborék esten így fest majd a teljes kóstolósor:

  • Osztriga leheletnyi citrommal és kevés borssal – saját ízlés szerint
    • Kreinbacher Classic Brut Magnum 2018
  • Osztriga yuzu kaviárral és uborkával
    • Kreinbacher Prestige Magnum
  • Osztriga málnaecettel és málna kaviárral
    • Kreinbacher Rosé Brut Magnum
  • Osztriga szarvasgomba kaviárral és szarvasgomba olajjal
    • Pol Roger Brut Reserve 0,75
  • Osztriga almával és kimchivel
    • Piper Heidsieck Cuvée Brut 0,75

A könnyűzenei dallamokkal kiegészülő vacsoraestre 39 990 Ft / fő (+ 15% szervizdíj) a részvételi díj, amely tartalmazza az osztriga beszállító által, kifejezetten az étterem számára válogatott öt különböző ízesítésű osztrigát és a bor & champagne sort. Az asztalfoglalásért ide kell kattintani. 

(Fotók: Unsplash, LUA)

 

champagne | lua | resort | étterem | balatonfüred | osztriga

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Tényleg ez a világ legjobb luxusterepjárója? Most kiderül!
Hirdetés