Close
Eladó a Bahamákon lévő luxussziget, amivel korábban a botrányos Fyre Fesztivált hirdették

Eladó a Bahamákon lévő luxussziget, amivel korábban a botrányos Fyre Fesztivált hirdették

Az egész világot bejárták a reklámanyagok, amelyeket ezen a paradicsomi szigeten készítettek. Más kérdés, hogy a valóságban minden másképp sült el, az életre szóló élményből hatalmas csalódás és botrány lett.

Két évvel ezelőtt testvéroldalunkon mi is megírtuk, hogy a világ legpuccosabb fesztiváljából miképpen lett rémálom. A reklámanyagokban mesés helyszínt, bikinis szupermodelleket, luxusjachtokat és neves zenei fellépőket ígértek a bulizni vágyóknak, végül azonban egy hatalmas átverésnek bizonyult az egész. Még a helyszín sem az volt, mint amit a promóciós videóban bemutattak.

A hirdetésekben ugyanis a Saddle Back Cay szigetet láthatjuk, míg a botrányba fulladt fesztiválnak egy másik sziget, a Great Exuma adott otthont, ami közel sem volt annyira csodálatos. Most azonban az előbbi keresi épp új gazdáját, méghozzá kis híján 12 millió dollárért.

Nagyjából tehát 3,4 milliárd forintot kell kifizetnie annak, aki szeretne megcsípni egy 14 hektáros paradicsomi szigetet a Bahamákon.

A szigeten hét káprázatos strand, egy nagyobb villa és több kisebb házikó található. A legnagyobb értéke azonban a kilátás, ami a hirdetés szerint a világ egyik leggyönyörűbb tengeri táját garantálja.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Getty Images)

privát sziget | luxussziget | bahamák | eladó | sziget

FOLYTASD EZZEL

Újra megnyitott Anglia legrégebbi szabadtéri uszodája

Ez most sokaknak fájni fog, nézd meg, te is köztük vagy-e! Október tizenötödikétől az összes járatát törli az Air Connect

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram