Close
Eladó a Bahamákon lévő luxussziget, amivel korábban a botrányos Fyre Fesztivált hirdették

Eladó a Bahamákon lévő luxussziget, amivel korábban a botrányos Fyre Fesztivált hirdették

Az egész világot bejárták a reklámanyagok, amelyeket ezen a paradicsomi szigeten készítettek. Más kérdés, hogy a valóságban minden másképp sült el, az életre szóló élményből hatalmas csalódás és botrány lett.

Két évvel ezelőtt testvéroldalunkon mi is megírtuk, hogy a világ legpuccosabb fesztiváljából miképpen lett rémálom. A reklámanyagokban mesés helyszínt, bikinis szupermodelleket, luxusjachtokat és neves zenei fellépőket ígértek a bulizni vágyóknak, végül azonban egy hatalmas átverésnek bizonyult az egész. Még a helyszín sem az volt, mint amit a promóciós videóban bemutattak.

A hirdetésekben ugyanis a Saddle Back Cay szigetet láthatjuk, míg a botrányba fulladt fesztiválnak egy másik sziget, a Great Exuma adott otthont, ami közel sem volt annyira csodálatos. Most azonban az előbbi keresi épp új gazdáját, méghozzá kis híján 12 millió dollárért.

Nagyjából tehát 3,4 milliárd forintot kell kifizetnie annak, aki szeretne megcsípni egy 14 hektáros paradicsomi szigetet a Bahamákon.

A szigeten hét káprázatos strand, egy nagyobb villa és több kisebb házikó található. A legnagyobb értéke azonban a kilátás, ami a hirdetés szerint a világ egyik leggyönyörűbb tengeri táját garantálja.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Getty Images)

Close