Close
Megmutatjuk Horvátország ismeretlenebb arcát

Megmutatjuk Horvátország ismeretlenebb arcát

Mi leginkább a szerényebb, egyszerű apartmanházakat, panziókat ismerjük Horvátországból. A könnyen elérhető fajtákat, ahova nem kell évekre előre foglalni, ahol villásreggeli helyett inkább a zöldségesnél vásárolt kopasz barack a nap első étkezése, és ahol felárat fizetünk a légkondiért. Persze létezik egy csillogó, pazar, minden luxust felvonultató arca is a horvát tengerpartnak. 

Luxusvillákból, fényűző szálláshelyekből gyűjtöttünk irigylésre méltó darabokat.

Novigrad, Villa Lorena

Az összes szobája a végtelen tengerre néz ennek az ízléses villának. A tulajdonosok csak jachtos stílusú szállásként aposztrofálják.

Brac, Villa Monet

Az illatos fenyves mellett találjuk ezt a modern oázist. Csendes hely, ami elvonulásra is alkalmas. Imádnivalóak ezek a kis felfüggesztett pihenőfészkek.

Korcula, Villa Korcula Diamond

Pharell Williams, Britney Spears is imádná, ha ebben a különleges épületben forgathatná legújabb klipjét. Vélhetően a Villa Korcula Diamond a horvát tengerpart legextravagánsabb szállása.

Primosten, Villa Bianca

Naplemente a kádból? Miért is ne! A Villa Bianca vendégei saját tengerparton pihenhetnek.

Omis, Villa Siempre

Omis festői városkájától sincs messze, és a homokos part is közel van ehhez a jó ízléssel berendezett házhoz, ami akár nyolc főnek is ideális lehet.

Novigrad, Villa Elena

Kortárs villlaépület, ami vélhetően jócskán rálicitál a környék házaira, megjelenésében és komfortját tekintve is.

Krk, Villa Prova

Dús növényzet, kültéri sósvizű medence, egyedi kortárs dizájn jellemzi az ország egyik legnépszerűbb szigetének mediterrán villáját.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Exeptionalretreats.com, terra21.si, Homeaway.com)

luxus | Horvátország | nagy sztori | horvát tengerpart | luxusvillák

FOLYTASD EZZEL

Újra megnyitott Anglia legrégebbi szabadtéri uszodája

Ez most sokaknak fájni fog, nézd meg, te is köztük vagy-e! Október tizenötödikétől az összes járatát törli az Air Connect

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram