Close
A Louis Vuitton ékszerkollekciójától elfogynak a szavak

A Louis Vuitton ékszerkollekciójától elfogynak a szavak

Az LV Diamonds kollekcióban a márka ismert motívumai köszönnek vissza hihetetlenül kifinomult formában.

A Louis Vuitton a gyémántok örökkévalóságát kutatja az új Fine Jewelry kollekcióban. A Francesca Amfitheatrof művészeti igazgató, ékszertervező által tervezett órák és ékszerek

a márka dizájnelemeit a gyémántok időtlenségével és tisztaságával ötvözi.

A luxusmárka jól ismert virágmotívumán, az örökkévalóság szimbólumán túl a  Louis Vuitton 1920-as és 1930-as évekbeli bőröndjei által ihletett Art Deco stílusú pavé gyémánt gyűrűkig és fülbevalókig,

a kollekció csupa kortalan, elegáns darabokat vonultat fel.

A Louis Vuitton nem régiben mutatta be dizájner lakberendezési tárgyait is, amelyek az élet művészetét ünneplik. A kollekción világszerte ismert művészek és dizájnerek dolgoztak, a jubileumi gyűjtemény pedig valóban fantasztikusra sikerült.

(Forrás: Haute Living, fotók: Louis Vuitton LV Diamond Campaign)

luxusmárka | gyémánt | ékszer | louis vuitton

FOLYTASD EZZEL

Így néznek ki a legnépszerűbb úti célok, ha Gucci táskaként öltenek testet

Natalie Portmannél csak a Dior új rúzsai csábítóbbak

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom