Close
Egy nem mindennapi nyári élmény a kilencvenes évek zenéjéért rajongóknak

Egy nem mindennapi nyári élmény a kilencvenes évek zenéjéért rajongóknak

Sokan szeretik a kilencvenes évek zenei világát és a mai napig előkapják nosztalgiából azokat a bizonyos dalokat, amiktől mások viszolyognak. Az viszont tagadhatatlan, hogy az eurodance számos emlékezetes, kazettás magnós slágert kitermelt, közéjük tartozott a két joviális úriember alkotta Los del Ríóé is.

Természetesen a Macarenára gondolunk, hiszen az Antonio Romero Monge és Rafael Ruiz Perdigones alapította latinpop duó szuperslágere  valósággal végigsöpört a zenecsatornákon a kilencvenes évtized közepén és alighanem a világ összes diszkójában lejátszották a helyi zenefelelősök.

A dal huszonöt éves évfordulójának pedig most alaposan megadja a módját az egyébként tizenegy (!) albumot számláló páros:

feldobta az Airbnb-re azt a spanyolországi villát, ami az ikonikus táncőrület és a fülbemászó dallamok ihletéseként szolgált.

Gyorsnak és szerencsésnek kell lennünk azonban ahhoz, hogy lecsapjunk a kétéjszakás andalúziai tartózkodásra, amire  június 28-án, délelőtt 10 órától indul a kattintásharc. Persze nemcsak lazulást kínál az augusztus 3-ra és 4-re érvényes élménycsomag, hanem a rajongók beszélgethetnek a zenészekkel, tökéletesíthetik a tánctudásukat, dalolászhatnak a privát karaoke szobában és még a spanyol gitárokat is megszólaltathatják. A zenélés és a bulizás mellett pihenhetnek az álomvilla gyönyörű medencéjénél, illetve koktélozhatnak a teraszon.

A sevillai villa legfeljebb négy vendég számára elérhető éjszakánként huszonöt euróért (plusz adók és illeték). A foglalások érkezési sorrendben állnak rendelkezésre.

– El sem hisszük, hogy huszonöt év telt el azóta, hogy a Macarena a nyár egyik leghallgatottabb dala lett – áll a Los del Río közleményében. – A legjobb módja annak, hogy ezt a mérföldkövet megünnepeljük a rajongóinkkal az, ha megnyitjuk kedvenc vidéki haciendánkat, és felrakjuk az Airbnb-re.

Aki pedig netán nem tud a Los del Ríóval személyesen ünnepelni, az megteheti az Airbnb experiences jóvoltából online is egy vidám, főzős, éneklős, táncolós eseményen augusztus 3-án.

A Comói-tó és George Clooney neve gyakorlatilag összeforrt már egymással, most pedig egy jótékonysági akció keretében nem mindennapi lehetőséghez juthat egy szerencsés: eltölthet egy emlékezetes napot a világhírű színész és felesége olaszországi otthonában.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Airbnb)

 

los del río | airbnb | kiadó | macarena | villa

FOLYTASD EZZEL

Az EU Magyarország számára is drasztikus döntést hozott: meghosszabbítják a gazdasági szankciókat Oroszország ellen

Zene, művészet és hihetetlen ételek várnak Madridban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram