Close
Lezárták a repteret a népszerű nyaralóhelyen

Lezárták a repteret a népszerű nyaralóhelyen

Madeirán mindig történik valami, legutóbb az erős szél, most pedig egy füstölő gép okozott fennakadásokat.

Egy Lisszabonba készülő Ryanair-gép fedélzetén az utasok füstre lettek figyelmesek, amely, mint kiderült, a raktérből szivárgott. Az oltási munkálatokhoz a repülőtér tűzoltóságának több eszközt is be kellett vetnie,  a repteret átmenetileg lezárták.

Madeirán egyébként nem ritkák a járattörlések, a múlt hónapban is tucatnyi ilyen eset történt. A nehézségek ellenére azonban a Cristiano Ronaldo repülőtér az egyik legjobb az ACI Europe szerint.

Ráadásul az idén úgy tűnik, több utas is fordul meg a szigeten, mint tavaly: májusban 11,2 százalékos növekedést regisztráltak a tavalyi év, és 42,8 százalékot 2019 májusához képest.

Épp most Hollandiában is fennakadások vannak a közlekedésben az országot sújtó szokatlanul nagy vihar miatt.

(Forrás: Schengen Visa Info, képek: Getty Images)

funchal | Ryanair | reptér | lezárás | madeira

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram