Close
Less be Madonna luxusvillájába, aminek eladásával hatalmasat kaszálhat

Less be Madonna luxusvillájába, aminek eladásával hatalmasat kaszálhat

Tavaly áprilisban Madonna 19,3 millió dollárért, vagyis nagyjából 6,7 milliárd forintos áron vásárolt egy tizenkétezer négyzetméteres villát. Egy évvel később azonban 25,995 millió dollárt, vagyis 23 milliárd forintot kér érte. A ház a hozzá tartozó vendégházzal Los Angeles Hidden Hills negyedében található.

Mindkét épületben kilenc hálószobát, kilenc nagy és két kisebb fürdőszobát alakítottak ki.

A kétszintes főépület minimalista stílussal büszkélkedhet.

A letisztult, fehér enteriőrhöz magas belmagasság és látványos padlózat tartozik, így a teret hatalmasnak lehet érzékelni.

A márványkeretes kandallóval rendelkező nappali mellett egy étkező, egy borospince, egy iroda és egy moziszoba is tartozik hozzá. Mind a hét hálószoba a második emeleten található, beleértve a főlakosztályt is, amely

hatalmas gardróbbal és saját terasszal rendelkezik.

A luxusvilla kertjében végtelenített medence és kosárlabdapálya várja az új tulajdonosokat, de a lótulajdonosok is elégedetten csettinthetnek a nyolc lónak otthont adó istálló láttán. Mindemellett természetesen edzőterem, jógastúdió és

öt autó számára kialakított garázs is tartozik az ingatlanhoz.

(Forrás: RobbReport, fotók: Redfin)

luxusház | madonna | eladó ház | villa | luxusvilla

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram