Close
Less be Madonna luxusvillájába, aminek eladásával hatalmasat kaszálhat

Less be Madonna luxusvillájába, aminek eladásával hatalmasat kaszálhat

Tavaly áprilisban Madonna 19,3 millió dollárért, vagyis nagyjából 6,7 milliárd forintos áron vásárolt egy tizenkétezer négyzetméteres villát. Egy évvel később azonban 25,995 millió dollárt, vagyis 23 milliárd forintot kér érte. A ház a hozzá tartozó vendégházzal Los Angeles Hidden Hills negyedében található.

Mindkét épületben kilenc hálószobát, kilenc nagy és két kisebb fürdőszobát alakítottak ki.

A kétszintes főépület minimalista stílussal büszkélkedhet.

A letisztult, fehér enteriőrhöz magas belmagasság és látványos padlózat tartozik, így a teret hatalmasnak lehet érzékelni.

A márványkeretes kandallóval rendelkező nappali mellett egy étkező, egy borospince, egy iroda és egy moziszoba is tartozik hozzá. Mind a hét hálószoba a második emeleten található, beleértve a főlakosztályt is, amely

hatalmas gardróbbal és saját terasszal rendelkezik.

A luxusvilla kertjében végtelenített medence és kosárlabdapálya várja az új tulajdonosokat, de a lótulajdonosok is elégedetten csettinthetnek a nyolc lónak otthont adó istálló láttán. Mindemellett természetesen edzőterem, jógastúdió és

öt autó számára kialakított garázs is tartozik az ingatlanhoz.

(Forrás: RobbReport, fotók: Redfin)

ház | eladó luxusingatlan | villa | madonna | luxusház

FOLYTASD EZZEL

Ezerszeres az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább balatoni nyaralók közt

Luxusszállóként nyitott újra a legendás, magyar származású építész brutalista irodaháza

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom