Close
Less be Richard Gere 8,6 milliárdot érő, frissen eladósorba került luxusotthonába!

Less be Richard Gere 8,6 milliárdot érő, frissen eladósorba került luxusotthonába!

A New York-tól alig egy órára lévő hatalmas birtokon több lakóház, istálló és egy privát tó is található egyebek mellett.

Több mint húsz éve vásárolta meg Richard Gere színész ezt a fantasztikus birtokot New York állam északi részén. Az évek során számos alkalommal építkezett ott, így a fő villa mellé több látványos kisebb ingatlant is felépíttetett. Most azonban a világsztár megválik tőle, mintegy 28 millió dollárt, azaz

nagyságrendileg 8,6 milliárd forintnak megfelelő összeget kér érte.

A New England-stílusú rezidenciában nyolc hálószoba, kilenc fürdőszoba található és egy kiterjedt, védett területen fekszik. A természetes fény minden szobába, így világos és szellős hangulatot biztosít.

Hatalmas pázsitos terek, parkosított kertek gazdagítják, de igazi paradicsom lehet a lovasok számára is. A birtok domborzati viszonyai tökéletesek a lovagláshoz, de az új lakók szabadidejüket eltölthetik a veteményeskert, a medence, a focipálya és a privát tó homokos magánstrandján is.

Mint ismert, Gere és felesége, Alejandra Silva 2018-ban házasodtak össze, a közelmúltban pedig a közeli North Salem városába költöztek, ahol tavaly vettek egy ingatlant körülbelül 9,8 millió dollárért.

(Forrás: RobbReport, fotók: Ginnel Real Estate)

eladó ház | new york | ingatlan | villa | birtok

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram