Magyar festők mutatják meg nekünk, hogyan kell otthon maradni

Ne menj ki, maradj otthon!

Ezek a hetek nem a plain air kalandokról szólnak, senki ne szaladgáljon a szabadban, vagy maximum egyedül, vagy a vele egy háztartásban élőkkel. Ez nem a baráti találkozások, társasjátékozások, közös főzések ideje, kíbúvó és okoskodás nincs. Inspirációnak itt vannak a legnevesebb magyar festők remekművei, azaz vegyünk példát Lazarine-ről, a legyezős nőről és a többiekről, mind otthon ülnek, vagy legalábbis a négy fal között!

Aba-Novák Vilmos: Laura
Czigány Dezső: Önarckép
Czóbel Béla: Nő legyezővel és Benczúr Gyula: XV. Lajos és Madame Dubarry
feLugossy László: Álkápátráz
Kassák Lajos: Kompozíció
Madarász Viktor: Zrínyi Péter és Frangepán Kristóf a bécsújhelyi börtönben
Tihanyi Lajos: Önarckép és Than Mór: Szent Cecília
Rippl-Rónai József: Lazarine és Anella

#maradjotthon

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom