Close
Magyar idegenvezetéssel járhatod be a világ egyik legfontosabb múzeumát

Magyar idegenvezetéssel járhatod be a világ egyik legfontosabb múzeumát

Új online programsorozatot indít az American Corner Pécs, az első állomáson mindjárt a világ egyik legnagyobb művészeti gyűjteményébe lehet velük belesni.

Az online tárlatvezetések során felidézik a múzeumlátogatás élményét, új ismereteket, érdekességeket osztanak meg a világ legismertebb művészeti intézményeiben barangolva.

A múzeumlátogatásokat személyesebbé, a kiállítások anyagát pedig könnyebben megközelíthetővé teheti egy jó tárlatvezető. Ilyen, közös felfedezést adó élményre invitál Pusztai Tünde művészettörténész, aki állandó tárlatvezető lesz a programok során. Tünde minden tárlatvezetés során más-más beszélgetőpartnerrel indul útnak, ezúttal Balog Réka kulturális menedzser, a Pannon Filharmonikusok produkciós vezetője lesz a vendége – olvasható az esemény leírásában.

És hogy melyik intézményben vezetnek körbe február 4-én, 18 órától? A New Yorkban, Manhattan múzeumi negyedében, a Central Park keleti részén található Metropolitan Museum of Art-ban, azaz a MET-ben, amely a világ egyik leglátogatottabb művészeti intézménye.

További részletek itt.

New York, New York…

Bebizonyosodott, amit sejtettünk: New York fentről is fantasztikus. És ez még nem minden, mert hamarosan még jobb lesz New York legjobb helye, ráadásul Andrew M. Cuomo, New York állam kormányzója bejelentette, hogy február 14-én megnyithatnak a város éttermének belső terei is, igaz, csak 25%-os kihasználtsággal.

(Fotók: Unsplash)

online | magyarul | new york | túra | idegenvező

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram