Close
Magyar idegenvezetéssel járhatod be a világ egyik legfontosabb múzeumát

Magyar idegenvezetéssel járhatod be a világ egyik legfontosabb múzeumát

Új online programsorozatot indít az American Corner Pécs, az első állomáson mindjárt a világ egyik legnagyobb művészeti gyűjteményébe lehet velük belesni.

Az online tárlatvezetések során felidézik a múzeumlátogatás élményét, új ismereteket, érdekességeket osztanak meg a világ legismertebb művészeti intézményeiben barangolva.

A múzeumlátogatásokat személyesebbé, a kiállítások anyagát pedig könnyebben megközelíthetővé teheti egy jó tárlatvezető. Ilyen, közös felfedezést adó élményre invitál Pusztai Tünde művészettörténész, aki állandó tárlatvezető lesz a programok során. Tünde minden tárlatvezetés során más-más beszélgetőpartnerrel indul útnak, ezúttal Balog Réka kulturális menedzser, a Pannon Filharmonikusok produkciós vezetője lesz a vendége – olvasható az esemény leírásában.

És hogy melyik intézményben vezetnek körbe február 4-én, 18 órától? A New Yorkban, Manhattan múzeumi negyedében, a Central Park keleti részén található Metropolitan Museum of Art-ban, azaz a MET-ben, amely a világ egyik leglátogatottabb művészeti intézménye.

További részletek itt.

New York, New York…

Bebizonyosodott, amit sejtettünk: New York fentről is fantasztikus. És ez még nem minden, mert hamarosan még jobb lesz New York legjobb helye, ráadásul Andrew M. Cuomo, New York állam kormányzója bejelentette, hogy február 14-én megnyithatnak a város éttermének belső terei is, igaz, csak 25%-os kihasználtsággal.

(Fotók: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Tíz program, amit látni kell a 2022-es Bartók Tavasz most bejelentett programjából
Ezen a balatoni programon színt vihetsz a novemberbe
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom