Magyar idegenvezetéssel járhatod be a világ egyik legfontosabb múzeumát

Új online programsorozatot indít az American Corner Pécs, az első állomáson mindjárt a világ egyik legnagyobb művészeti gyűjteményébe lehet velük belesni.

Az online tárlatvezetések során felidézik a múzeumlátogatás élményét, új ismereteket, érdekességeket osztanak meg a világ legismertebb művészeti intézményeiben barangolva.

A múzeumlátogatásokat személyesebbé, a kiállítások anyagát pedig könnyebben megközelíthetővé teheti egy jó tárlatvezető. Ilyen, közös felfedezést adó élményre invitál Pusztai Tünde művészettörténész, aki állandó tárlatvezető lesz a programok során. Tünde minden tárlatvezetés során más-más beszélgetőpartnerrel indul útnak, ezúttal Balog Réka kulturális menedzser, a Pannon Filharmonikusok produkciós vezetője lesz a vendége – olvasható az esemény leírásában.

És hogy melyik intézményben vezetnek körbe február 4-én, 18 órától? A New Yorkban, Manhattan múzeumi negyedében, a Central Park keleti részén található Metropolitan Museum of Art-ban, azaz a MET-ben, amely a világ egyik leglátogatottabb művészeti intézménye.

További részletek itt.

New York, New York...

Bebizonyosodott, amit sejtettünk: New York fentről is fantasztikus. És ez még nem minden, mert hamarosan még jobb lesz New York legjobb helye, ráadásul Andrew M. Cuomo, New York állam kormányzója bejelentette, hogy február 14-én megnyithatnak a város éttermének belső terei is, igaz, csak 25%-os kihasználtsággal.

(Fotók: Unsplash)

Virtuális | túra | new york | Metropolitan Museum of Art | tárlat

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom