Vörösből átkerült a legsúlyosabb, sötétbarna kategóriába Magyarország

Nem is a vörös, hanem már a sötétbarna kategóriában van az egész ország.

Több országban is romlott a járványhelyzet az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) koronavírus-térképének mai frissítésén. A hetente kiadott térkép jelzései szerint

Magyarország teljes területe a legsúlyosabb, sötétbarna besorolást kapta, hasonlóan az északi és nyugati szomszédainkhoz.

Lengyelország teljes területén is súlyos a járványhelyzet, de Németország és Franciaország legnagyobb része szintén a sötétbarna járványügyi besorolásba került. Azonban Románia két régiója is enyhébb, sárga besorolást kapott, valamint Olaszországban és Spanyolországban is vannak olyan területek, amelyeket a friss adatok szerint ide sorolhatóak.

(Fotó: Unsplash, forrás: Házipatika)

kategória | vírus | vörös | besorolás | koronavírus

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom