Az ezotéria, a végtelen univerzum és a paradicsomi luxus találkozik ezen a csodás szigeten

A Tejútrendszer felfedezése a Maldív-szigetekről – ez egy olyan csábító ajánlat, ami földöntúli élményeket tartogat.

A Milaidhoo a Maldív-szigetek egyik gyöngyszeme, ahol kókusz alapú koktélok, kristálytiszta víz, cölöpökre épített bungalók, látványos pálmafák, homokos tengerpartok és luxusszolgáltatások sora vár. Ezek között pedig nemcsak a búvárkodás népszerű, hanem az egyedülálló ajánlatuk is, amelyet 2023 tavaszától lehet igénybe venni.

A Tejútrendszer a Maldív-szigetekről névre hallgató élmény tartalmaz egy csillagfényes vacsorát, egy különleges asztrofotózást, az éjszakai égbolt mitológiai vonatkozásainak megismerését,

a workshopokat pedig egy szakképzett csillagász tartja.

A programokat előre meghatározott időpontokban tartják, ezeknek dátumát a maldív naptárrendszerhez, a holdciklusokhoz, a csillagászati eseményekhez kötik és az időjárási körülményeket is figyelembe veszik.

Mivel Milaidhoo nagyon közel van az Egyenlítőhöz, az igazán szerencsések a déli félteke csillagképeit is megcsodálhatják.

A Maldív-szigetek tökéletes úti célok akkor, ha az éjszakai égbolt csodás képében vesznénk el, mivel fényszennyezettségtől mentes szpotokat biztosít a csillagleshez.

(Forrás: RobbReport, fotók: Getty)

csillag | maldív-szigetek | utazás | csillagászat | csillaghullás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom