Close
Maldonanóban javában dúl a nyár, ez a szőlőskerttel megáldott nyaralóház pedig nagyon hálás érte

Maldonanóban javában dúl a nyár, ez a szőlőskerttel megáldott nyaralóház pedig nagyon hálás érte

Uruguayban pár hete beköszöntött a nyár, Maldonado régiója pedig már huszonöt fokkal, kellemes nyári napsütéssel várja a déli félgömbön éldegélő, vagy oda látogató kalandorokat.

Az óceánnal határos régióban rábukkanhatunk egy kétszázötven hektáros szőlőskertre, valamint egy mellette elterülő pazar nyaralóházra is. Az ingatlan egy pincéből, egy étteremből és tizenhárom kisebb kabinból áll, valamint olyan táj veszi körül, amit szavakkal nagyon nehéz visszaadni.

A zöldtetős házakat nehéz kiszúrni a magasból, remekül beolvadnak a dél-amerikai tájba. Minden kabinnak van saját terasza, a hatalmas üvegfalakon át pedig remek kilátás nyílik a közeli dombokra. Nem lehet olyan rossz a latyakos, borongós vagy épp a didergető téli időszak egy részét ezen a helyen letudni úgy, ahogyan a vándormadarak teszik.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Dezeen)

déli félteke | nyár | uruguay | Maldonado | napsütés

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Napelemmel a fenntartható jövő felé – Itt az IKEA új lámpája

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram