Maldonanóban javában dúl a nyár, ez a szőlőskerttel megáldott nyaralóház pedig nagyon hálás érte

Uruguayban pár hete beköszöntött a nyár, Maldonado régiója pedig már huszonöt fokkal, kellemes nyári napsütéssel várja a déli félgömbön éldegélő, vagy oda látogató kalandorokat.

Az óceánnal határos régióban rábukkanhatunk egy kétszázötven hektáros szőlőskertre, valamint egy mellette elterülő pazar nyaralóházra is. Az ingatlan egy pincéből, egy étteremből és tizenhárom kisebb kabinból áll, valamint olyan táj veszi körül, amit szavakkal nagyon nehéz visszaadni.

A zöldtetős házakat nehéz kiszúrni a magasból, remekül beolvadnak a dél-amerikai tájba. Minden kabinnak van saját terasza, a hatalmas üvegfalakon át pedig remek kilátás nyílik a közeli dombokra. Nem lehet olyan rossz a latyakos, borongós vagy épp a didergető téli időszak egy részét ezen a helyen letudni úgy, ahogyan a vándormadarak teszik.

Ez is érdekelhet:

Ez a pavilon mintha csak egy tálca olvasztott csokoládéban fürdene

Egy sanghaji élelmiszeripari vállalat tulajdonában álló régi szivattyútelep helyén épült fel a Shrine of Everyman,  azaz a Mindenki szentélye.

(Forrás: Dezeen)

uruguay | Maldonado | déli félteke | nyár | napsütés

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom