Close
Végre Málta is meglépi azt, amire régóta vártunk

Végre Málta is meglépi azt, amire régóta vártunk

Franciaország mellett Málta is a végsőkig kitartott a belépési korlátozások mellett, most viszont változik a helyzet.

A csodás nyári úti cél úgy döntött, hamarosan feloldja a mostani szabályokat, ezzel az Unión belül már csak Franciaországba kell igazolásokkal készülnünk. Igaz, mindez éppen akkor történik, amikor kontinensszerte épp újra felfutni látszik a fertőzések száma, ami miatt több helyen is újra visszatérhet a maszkviselés.

Az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint Máltán 3769 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt hét napban.

A Visit Malta szerint mindenesetre

július 25-től minden utazó korlátozásmentesen léphet be az országba,

vagyis nem kell sem oltást vagy gyógyultságot, sem negatív teszteredményt igazoló dokumentumot felmutatnia, mint most.

Itt olvashatsz arról, hogy mi a teendő akkor, ha a nyaralás alatt kapod el a Covidot, itt pedig arról, hogy miért szerettük meg Máltát.

(Forrás: Schengen Visa Info, képek: Getty Images, Pixabay)

covid | korlátozások | beutazás | igazolás | málta

FOLYTASD EZZEL

Légiutas-kísérők elárulták, mik azok, amiket semmiképp sem szabad enni és inni a repülőn

Uniós kísérleti projekt keretében rendezik újra az erdélyi település belvárosát

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram