Close
Amikor a lakásban több a zöld, mint körülötte a városban

Amikor a lakásban több a zöld, mint körülötte a városban

Ian Simpson felhőkarcolójánál csak Londonban van magasabb az egész Nagy-Britanniában, az építész pedig nem csak megtervezte az épületet, de be is költözött.

Simpson nyilvánvalóan elégedett a munkájával: bő tíz éve tervezte meg a manchesteri Beetham Towert, de azóta is ott él – negyvenhét emelettel a város felett, egy penthouse lakásban. Szokatlanul nagy belmagasság, irigylésre méltó bútorok, és egy belső kert, amihez képest a kinti táj inkább szürkének tűnik.

Simpson jelenleg Londonban dolgozik, többek közt a Battersea erőmű felújításán, de remélhetőleg oda nem fog beköltözni. Igaz, dolgozik a One Blackfriars nevű csillogó üvegtornyon is.

Ez is érdekelhet:

Anglia | video | manchester | dizájner | design

FOLYTASD EZZEL

Így ébred fel álmából a világ egyik legszegényebb országa

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram