Close
Amikor a lakásban több a zöld, mint körülötte a városban

Amikor a lakásban több a zöld, mint körülötte a városban

Ian Simpson felhőkarcolójánál csak Londonban van magasabb az egész Nagy-Britanniában, az építész pedig nem csak megtervezte az épületet, de be is költözött.

Simpson nyilvánvalóan elégedett a munkájával: bő tíz éve tervezte meg a manchesteri Beetham Towert, de azóta is ott él – negyvenhét emelettel a város felett, egy penthouse lakásban. Szokatlanul nagy belmagasság, irigylésre méltó bútorok, és egy belső kert, amihez képest a kinti táj inkább szürkének tűnik.

Simpson jelenleg Londonban dolgozik, többek közt a Battersea erőmű felújításán, de remélhetőleg oda nem fog beköltözni. Igaz, dolgozik a One Blackfriars nevű csillogó üvegtornyon is.

Ez is érdekelhet:

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom