Close
Már a görög Siófokra is repülhetünk közvetlen járattal

Már a görög Siófokra is repülhetünk közvetlen járattal

És nagyon kedvező áron.

A Wizz Air augusztus 7-től új járatot indít Budapest és Míkonosz között, amely a Wizz nyolcadik görögországi célpontja lesz a magyar fővárosból, jegyek már 10 190 forinttól foglalhatók. A sziget szimbólumává előlépő, Petrosz nevű pelikánról elhíresült paradicsom izgalmas célpont lehet a bulizni vágyó utazóknak. Az átmulatott éjszakák után Míkonosz 16. századi szélmalmai vagy a teljes egészében muzeális értékűnek nyilvánított szomszéd kis sziget, Délosz tartogat kulturális meglepetéseket.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom