Close
Már özönlenek a foglalások jövő nyárra az egyik légitársaságnál

Már özönlenek a foglalások jövő nyárra az egyik légitársaságnál

Elég volt egy jó hír.

Az új típusú koronavírus elleni oltások megjelenéséről szóló hírek hatására robbanásszerűen emelkedik a foglalások száma a Lufthansa jövő nyári járataira – mondta a német légitársaság vezérigazgatója.

Carsten Spohr a Wirtschaftswoche című gazdasági hetilapban közölt interjúban elmondta, hogy megháromszorozódott a foglalások száma, amióta a vakcinafejlesztések sikere révén konkrét kilátás nyílt a világjárványt megfékező oltásra.

A húsvéti időszakra is egyre több foglalás érkezik, ami azt mutatja, hogy az utazók a járványhelyzet javulására számítanak.

Így a Lufthansa is bizakodóan várja az új évet. Az új számítások szerint az utasforgalom 2021 egészét tekintve nagyjából a járvány előtti, 2019-es szint felét éri el, nyáron és ősszel viszont akár hetven százalék is lehet ez az arány.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotók: Pixabay)

repülés | vakcina | nyár | lufthansa | foglalás

FOLYTASD EZZEL

A romok közt modern bevásárlóközpontok és előkelő lakóházak nőnek: így támad fel a Közel-Kelet Párizsa

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram