Close
Márciusig nincs remény az éttermek számára

Márciusig nincs remény az éttermek számára

Tovább tart a vendéglátóhelyek szenvedése.

Január 28-án Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón bejelentette, márciusig meghosszabbítják a korlátozáskat.

Mindez azt jelenti, hogy a kijárási korlátozás fennmarad, az éttermek, vendéglátóhelyek, színházak, mozik, sportlétesítmények is zárva maradnak.

Külön kiemelte, hogy fellépnek azon a vendéglátóhelyek ellen, amelyek kinyitnak február 1-én.

Mindez azt jelenti, hogy februárban a minden bizonnyal elviselhető időjárás ellenére a teraszok sem nyithatnak ki, amely a terasszal rendelkező helyeknek reményt adhatna a túlélésre.

A vendéglátói szektor képviselői és tulajdonosok egyre hangosabban követelik a mielőbbi megnyitást és érdemi segítséget, az eddigi intézkedések ugyanis legfeljebb szépségtapasznak voltak jók, vagy csak bizonyos köröket érintettek. Magyarországon eddig egy nagykanizsai kocsmatulajdonos jelentette be, hogy február elsején kinyit, még akkor is, ha megbüntetik, Lengyelországban azonban nagyobb az összefogás, aminek úgy fest, meg is lesz az eredménye.

FOLYTASD EZZEL
Hét tipp, hogy úgy grillezz zöldségeket, mint a profik!
Ez a csodás lasagne az ételérzékenyek kedvenc tavaszi fogása
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom