Close
Márciusig nincs remény az éttermek számára

Márciusig nincs remény az éttermek számára

Tovább tart a vendéglátóhelyek szenvedése.

Január 28-án Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón bejelentette, márciusig meghosszabbítják a korlátozáskat.

Mindez azt jelenti, hogy a kijárási korlátozás fennmarad, az éttermek, vendéglátóhelyek, színházak, mozik, sportlétesítmények is zárva maradnak.

Külön kiemelte, hogy fellépnek azon a vendéglátóhelyek ellen, amelyek kinyitnak február 1-én.

Mindez azt jelenti, hogy februárban a minden bizonnyal elviselhető időjárás ellenére a teraszok sem nyithatnak ki, amely a terasszal rendelkező helyeknek reményt adhatna a túlélésre.

A vendéglátói szektor képviselői és tulajdonosok egyre hangosabban követelik a mielőbbi megnyitást és érdemi segítséget, az eddigi intézkedések ugyanis legfeljebb szépségtapasznak voltak jók, vagy csak bizonyos köröket érintettek. Magyarországon eddig egy nagykanizsai kocsmatulajdonos jelentette be, hogy február elsején kinyit, még akkor is, ha megbüntetik, Lengyelországban azonban nagyobb az összefogás, aminek úgy fest, meg is lesz az eredménye.

FOLYTASD EZZEL
A nyár helye lehet, de már most is magnetikusan vonzó az Umo
Hihetetlen összeget lehet keresni vezető séfként Angliában
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom