Close
Márciusig nincs remény az éttermek számára

Márciusig nincs remény az éttermek számára

Tovább tart a vendéglátóhelyek szenvedése.

Január 28-án Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón bejelentette, márciusig meghosszabbítják a korlátozáskat.

Mindez azt jelenti, hogy a kijárási korlátozás fennmarad, az éttermek, vendéglátóhelyek, színházak, mozik, sportlétesítmények is zárva maradnak.

Külön kiemelte, hogy fellépnek azon a vendéglátóhelyek ellen, amelyek kinyitnak február 1-én.

Mindez azt jelenti, hogy februárban a minden bizonnyal elviselhető időjárás ellenére a teraszok sem nyithatnak ki, amely a terasszal rendelkező helyeknek reményt adhatna a túlélésre.

A vendéglátói szektor képviselői és tulajdonosok egyre hangosabban követelik a mielőbbi megnyitást és érdemi segítséget, az eddigi intézkedések ugyanis legfeljebb szépségtapasznak voltak jók, vagy csak bizonyos köröket érintettek. Magyarországon eddig egy nagykanizsai kocsmatulajdonos jelentette be, hogy február elsején kinyit, még akkor is, ha megbüntetik, Lengyelországban azonban nagyobb az összefogás, aminek úgy fest, meg is lesz az eredménye.

FOLYTASD EZZEL
Ez történik, ha egy luxusszálloda, egy koktélbár és egy porcelánmanufaktúra közösen alkot
Már ezért a pezsgőért érdemes kilátogatni a 30. Budapest Borfesztiválra
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom