Close
Mark Wahlberg Beverly Hills-i birtokába egy pillanat alatt bele lehet szeretni

Mark Wahlberg Beverly Hills-i birtokába egy pillanat alatt bele lehet szeretni

Gördeszkapark? Igen. Kosárlabdapálya? Naná! Minden igényt kielégítő medence? Természetesen.

Alig tíz év után Mark Wahlberg úgy döntött, megválik Beverly Hills-i otthonától, amely inkább egy epikus kastély, mintsem egy átlagos ingatlan. De az ára sem hétköznapi: a színész 87,5 millió dollárt vagyis

nagyjából 31 milliárd forintot kér a szerénynek semmiképpen sem nevezhető hajlékért.

A több mint hat hektáros területen található luxusingatlan tizenkét hálószobával és húsz fürdőszobával rendelkezik, de található még benne mozi, edzőterem, borospince és egy kétszintes könyvtár is.

Ez azonban még csak a kezdet,

a kertben ugyanis tenisz, kosárlabda és golfpálya mellett egy gördeszkapark is várja az új lakókat. A medence pedig garantáltan a kerti partik sztárja lesz.

Úgy tudni, a birtokot az a Richard Landry tervezte, aki olyan világsztárokkal dolgozott már együtt, mint Tom Brady vagy Rod Stewart. A tervező még 2015-ben nyilatkozott a Wahlberggel való együttműködéséről a Times-nak, akkor úgy fogalmazott: jól érezték magukat a közös munka során.

Hasonlóan impozáns a névsor akkor is, ha a szomszédokról van szó, az új tulajdonosok ugyanis Denzel Washington, Justin Bieber és Sofia Vergara társaságát élvezhetik.

(Forrás: RobbReport, fotók: Anthony Barcelo)

luxusház | ház | luxusingatlan | kastély | ingatlan

FOLYTASD EZZEL

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram