Close
Ilyen New York, ha egy milliárdos lakásából tekintünk le rá

Ilyen New York, ha egy milliárdos lakásából tekintünk le rá

A két lakás mindegyikéhez saját lift, márvány burkolatú fürdőszoba tartozik és páratlan kilátás nyílik New York nevezetességeire.

Rupert Murdoch ausztrál-amerikai médiamágnás luxusingatlanai azokra várnak, akik nem tudnak betelni New York ikonikus látképével és van felesleges 78 millió dollárjuk, azaz nagyságrendileg 26,6 milliárd forintjuk.

A Flatiron kerületben, a One Madison társasházában található lakások egészen különlegesek a maguk kategóriájában. Az első, egy hatalmas, háromszintes penthouse, amely az 58., 59. és 60. emeleten helyezkedik el, öt hálószobával és öt fürdőszobával rendelkezik.

A padlótól a mennyezetig érő ablakok lélegzetelállító, 360 fokos kilátást nyújtanak a városra.

Az ingatlanhoz tartozó teraszról csodálatos kilátás nyílik az Empire State Building-re, a One World Trade Center.re, valamint a Hudson-ra és az East Rivers-re, de

egy tiszta napon az Atlanti-óceánig is el lehet látni.

A második ingatlan egy emelettel lentebb, az 57. emeleten található. A 16 millió dolláros lakásban három szobát és ugyanennyi fürdőszobát alakítottak ki. Szintén tartozik hozzá egy privát lift és egy amerikai konyhás nappali is. Úgy tudni, ott élt a milliárdos addig, amíg a fölötte található triplex penthouse megépült, azóta azonban a személyzetének tagjai és vendégei használták.

A két ingatlan együtt és külön-külön is megvásárolható. Az új tulajdonos a One Madison összes luxusszolgáltatását is élvezheti majd, így kedvére úszhat a fedett medencében, pihenhet a szaunában, megmozgathatja magát a fitneszteremben, de elütheti az időt a moziteremben és a társalgóban is.

(Forrás: RobbReport, fotók: Poon/Weinstein/MWStudio/The Corcoran Group)

lakás | luxusingatlan | ingatlan | rupert murdoch | luxuslakás

FOLYTASD EZZEL

Ezerszeres az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább balatoni nyaralók közt

Luxusszállóként nyitott újra a legendás, magyar származású építész brutalista irodaháza

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom