Close
Rekordáron cserélhet gazdát ez a Long Island-i luxusbirodalom

Rekordáron cserélhet gazdát ez a Long Island-i luxusbirodalom

A The Hamptons sikertörténete 1893-ra nyúl vissza, amikor is a The New York Times az egyik írásában a csodás környezetben fekvő régiót a Paradicsomhoz hasonlította.

A New Yorkhoz tartozó, Long Island keleti részén található, apró falvakból álló tengerparti üdülőövezet az elmúlt bő száz évben az amerikai elit egyik kedvenc pihenőhelyévé vált, ezzel együtt pedig már az is érthető, miért ott találhatók többek között az Amerikai Egyesült Államok legdrágább ingatlanai.

A 42 hektáros Jule Pond

A Jule Pond pedig az elit között is elitnek számít. A negyvenkét hektáros birtok a legdrágább árkategóriában található, pedig elhihetjük, a környék alapból nem olcsó.

Eredetileg Henry Fordnak építették 1960-ban, a főépület több mint 1850 négyzetméteres,

tizenkét hálószoba és fürdőszoba található benne, de a birtokon kosárlabdapálya, teniszpálya és egy hatalmas pazar medence is helyet kap.

A Mecox-öböl öleli körül a helyet, de az Atlanti-óceán is belátható közelségben van. Már mintegy négy éve árulják az ingatlant, amelyért mintegy 175 millió dollárt, azaz 50 milliárd forintot kért a tulajdonos, Brenda Earl, aki 2002-ben vásárolta meg az ingatlant.

A vállalkozó szellemű kalandorok akár egy-egy hónapra is kibérelhették a birodalmat az elmúlt években, most azonban úgy fest, végre túladnak rajta. A vevő kiléte ismeretlen, ahogyan az összeg is, amelyért gazdát cserélne a Long Island-i ingatlan.

A Bespoke Real Estate 145 millió dollár köré lövi be a végső árcédulát,

így pedig megtörténhet, hogy ez lesz a legdrágább ingatlan, amely valaha is tulajdonost cserélt a The Hamptonsban. A jelenlegi rekordot egyébként egy kelet-hamptoni ingatlan tartja, amelyet 2014-ben adtak el 147 millió dollárért.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Business Insider)

FOLYTASD EZZEL
A dizájn ikonjainak termékeire csaphatsz le kedvező áron a héten
Egy elképesztő végtelenített medencével írta be magát a rekordok könyvébe Dubaj
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom