Egy Henry Fordnak épített luxusingatlan cserélhet gazdát a The Hamptonsban

A The Hamptons sikertörténete 1893-ra nyúl vissza, amikor is a The New York Times az egyik írásában a csodás környezetben fekvő régiót a Paradicsomhoz hasonlította.

A New Yorkhoz tartozó, Long Island keleti részén található, apró falvakból álló tengerparti üdülőövezet az elmúlt bő száz évben az amerikai elit egyik kedvenc pihenőhelyévé vált, ezzel együtt pedig már az is érthető, miért ott találhatók többek között az Amerikai Egyesült Államok legdrágább ingatlanai.

A 42 hektáros Jule Pond

A Jule Pond pedig az elit között is elitnek számít. A negyvenkét hektáros birtok a legdrágább árkategóriában található, pedig elhihetjük, a környék alapból nem olcsó.

Eredetileg Henry Fordnak építették 1960-ban, a főépület több mint 1850 négyzetméteres,

tizenkét hálószoba és fürdőszoba található benne, de a birtokon kosárlabdapálya, teniszpálya és egy hatalmas pazar medence is helyet kap.

A Mecox-öböl öleli körül a helyet, de az Atlanti-óceán is belátható közelségben van. Már mintegy négy éve árulják az ingatlant, amelyért mintegy 175 millió dollárt, azaz 50 milliárd forintot kért a tulajdonos, Brenda Earl, aki 2002-ben vásárolta meg az ingatlant.

A vállalkozó szellemű kalandorok akár egy-egy hónapra is kibérelhették a birodalmat az elmúlt években, most azonban úgy fest, végre túladnak rajta. A vevő kiléte ismeretlen, ahogyan az összeg is, amelyért gazdát cserélne a Long Island-i ingatlan.

A Bespoke Real Estate 145 millió dollár köré lövi be a végső árcédulát,

így pedig megtörténhet, hogy ez lesz a legdrágább ingatlan, amely valaha is tulajdonost cserélt a The Hamptonsban. A jelenlegi rekordot egyébként egy kelet-hamptoni ingatlan tartja, amelyet 2014-ben adtak el 147 millió dollárért.

Ez is érdekelhet:

Rá sem lehet ismerni Kobe Bryant egykori luxusotthonára

A ház kívülről nézve mit sem változott, azonban a belterét mintha kicserélték volna

(Forrás: Business Insider)

Bespoke Real Estate | otthon | The Hamptons | long island | amerikai egyesült államok

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom