Close
Rá sem lehet ismerni Kobe Bryant egykori luxusotthonára

Rá sem lehet ismerni Kobe Bryant egykori luxusotthonára

Hiába is adtak túl Kobe Bryant egykori kaliforniai luxusotthonán tavaly októberben, miután alapos átalakításon esett át, ismét rákerült az árcédula.

A ház kívülről nézve mit sem változott, a belterét azonban mintha kicserélték volna. Az enteriőr világosabb lett, lényegében a fehér árnyalataiban fürdik a tér, és a világítást is modernizálták. Lecserélték a konyhai eszközöket, a konyhasziget pedig márványburkolatot kapott.

A mediterrán stílusú házban 213 négyzetméteren három hálószoba és három fürdőszoba található, a hangulatát a téglahomlokzat és a fagerendás mennyezet, a klasszikus kandalló és a csempézett, márvány munkalapos konyha teremti meg. Így nézett ki az ingatlan a beltér átalakítása előtt:

Ha még nézegetnél pazar otthonokat, ajánljuk figyelmedbe Clément Lesnoff-Rocard párizsi építész munkáját, a Palais Bulles buborékpalotát, vagy London legkeskenyebb házát, amely épp gazdára vár!

(Forrás: Otthon, Housebeautiful)

kalifornia | otthon | ingatlan | lakás | kobe bryant

FOLYTASD EZZEL

Ha erre az öt dologra figyelsz, mindenkinek megakad a szeme az Airbnb-den

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram