Close
Rá sem lehet ismerni Kobe Bryant egykori luxusotthonára

Rá sem lehet ismerni Kobe Bryant egykori luxusotthonára

Hiába is adtak túl Kobe Bryant egykori kaliforniai luxusotthonán tavaly októberben, miután alapos átalakításon esett át, ismét rákerült az árcédula.

A ház kívülről nézve mit sem változott, a belterét azonban mintha kicserélték volna. Az enteriőr világosabb lett, lényegében a fehér árnyalataiban fürdik a tér, és a világítást is modernizálták. Lecserélték a konyhai eszközöket, a konyhasziget pedig márványburkolatot kapott.

A mediterrán stílusú házban 213 négyzetméteren három hálószoba és három fürdőszoba található, a hangulatát a téglahomlokzat és a fagerendás mennyezet, a klasszikus kandalló és a csempézett, márvány munkalapos konyha teremti meg. Így nézett ki az ingatlan a beltér átalakítása előtt:

Ha még nézegetnél pazar otthonokat, ajánljuk figyelmedbe Clément Lesnoff-Rocard párizsi építész munkáját, a Palais Bulles buborékpalotát, vagy London legkeskenyebb házát, amely épp gazdára vár!

(Forrás: Otthon, Housebeautiful)

FOLYTASD EZZEL
Így tesz a környezet­tudatosságért a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron
Luxus spa és négyszáz lakásos társasház készül a központi pályaudvar köré Manchesterben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom