Close
A praktikum, a szépség és a kényelem kvintesszenciája ez a párizsi otthon

A praktikum, a szépség és a kényelem kvintesszenciája ez a párizsi otthon

A csodás otthon pedig egy találós kérdéssel jön: meg tudod mondani, honnan idéztünk a címben?

A praktikum, a szépség és a kényelem kvintesszenciája eredetileg egy szekrény, a hasonlat pedig a Büszkeség és balítélet BBC-s tévésorozatában hangzik el Mr. Collins szájából – de szerintünk erre a házra is tökéletesen áll, még ha nem is Lady Catherine de Bourgh javasolta, mit, hogyan helyezzenek el benne.

Aki felelős a 19. századi, La Défense-nél épült ház felújításáért és átalakításárt, az Clément Lesnoff-Rocard párizsi építész, aki kortárs otthont varázsolt az épületből. A fehéres árnyalataival, modern stílusával csábító rezidencia a The Island nevet kapta, ugyanis egy teljesen privát, elszigetelt házról van szó a nyüzsgő Párizs üzleti központjában.

A renoválás során az építész dupla belmagasságú nappalit hozott létre, valamint az otthon központi elemévé tette az udvart.

Gyönyörű ívek és letisztult vonalak jellemzik a házat, amely olyan elegáns és kifinomult, akár egy kortárs kiállítótér.

Ha még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a békés ház, amelyet nyugdíjas szüleinek tervezett az építész, ez a meghitt és stílusos wyomingi otthon, ahová már ma beköltöznénk, ez a varázslatos vermonti ház, amely instant tavaszt varázsol a lelkedbe, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

(Fotók: Simone Bossi) 

FOLYTASD EZZEL
Rejtőzködésből csillagos ötöst kap ez a brazil faház
Ez a fekete szörny Magyarországon is bármikor felütheti a fejét
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom