Close
A praktikum, a szépség és a kényelem kvintesszenciája ez a párizsi otthon

A praktikum, a szépség és a kényelem kvintesszenciája ez a párizsi otthon

A csodás otthon pedig egy találós kérdéssel jön: meg tudod mondani, honnan idéztünk a címben?

A praktikum, a szépség és a kényelem kvintesszenciája eredetileg egy szekrény, a hasonlat pedig a Büszkeség és balítélet BBC-s tévésorozatában hangzik el Mr. Collins szájából – de szerintünk erre a házra is tökéletesen áll, még ha nem is Lady Catherine de Bourgh javasolta, mit, hogyan helyezzenek el benne.

Aki felelős a 19. századi, La Défense-nél épült ház felújításáért és átalakításárt, az Clément Lesnoff-Rocard párizsi építész, aki kortárs otthont varázsolt az épületből. A fehéres árnyalataival, modern stílusával csábító rezidencia a The Island nevet kapta, ugyanis egy teljesen privát, elszigetelt házról van szó a nyüzsgő Párizs üzleti központjában.

A renoválás során az építész dupla belmagasságú nappalit hozott létre, valamint az otthon központi elemévé tette az udvart.

Gyönyörű ívek és letisztult vonalak jellemzik a házat, amely olyan elegáns és kifinomult, akár egy kortárs kiállítótér.

Ha még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a békés ház, amelyet nyugdíjas szüleinek tervezett az építész, ez a meghitt és stílusos wyomingi otthon, ahová már ma beköltöznénk, ez a varázslatos vermonti ház, amely instant tavaszt varázsol a lelkedbe, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

(Fotók: Simone Bossi) 

FOLYTASD EZZEL
Lakossági statisztikák ihlették ezeket a 3D-nyomtatott alumíniumszobrokat
Így is kinézhet egy szociális lakásokból álló társasház
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom