Close
Martha Stewart és Snoop Dogg közösen hódítja meg a borpiacot

Martha Stewart és Snoop Dogg közösen hódítja meg a borpiacot

Vannak legendás párosok, lassan felvehetjük a listára Martha Stewart és Snoop Dogg meglehetősen furcsa duóját is. Számos közös projekt után ugyanis most ismét együtt készülnek egy nagy dobásra.

A Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party volt a két sztár első kollaborációja, az elmúlt öt évben pedig nem tudtak elszakadni egymástól. Most éppen Martha dobott piacra egy chardonnay-t, mely Snoop borainak márkaneve, a 19 Crimes alá került.

A Martha’s Chard az első kaliforniai Chardonnay, amely csatlakozik a márka két másik államból származó borához, a Snoop Dogg’s Snoop Cali Redhez és a Roséhoz és a többi ausztrál alkoholhoz.

A fehérbort egyelőre kizárólag az Egyesület Államokban forgalmazzák.

Martha Stewart szerint bora tiszta, ropogós, ízes, de nem túl nehéz, a tölgyes jegyek nem dominálnak benne túlságosan, így tökéletesen passzol a receptjeihez, de önmagában is fogyaszthatónak tartja.

Nem ez az első alkalom, hogy Martha Stewart a borokban találja meg a piaci rést. 2017-ben indította el saját borboltját, melynek minden egyes tételét személyesen kóstol meg.

(Forrás: Food&Wine, fotók: 19 Crimes)

borpiac | 19 crimes | bor | chardonnay | martha stewart

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legjobb gasztrofesztiváljai

Kiderült, melyik a világ legjobb steakje

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram